Video: Sandra Schuurhof doet uitspraak tijdens eerste optreden bij Radio538

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds kort sluit Sandra Schuurhof elke vrijdagmiddag aan bij de Coen en Sander show op Radio 538. Naast haar carrière als presentatrice bij Hart van Nederland biedt de knappe nieuwsvrouw nu ook verhelderende inzichten op vrouwelijk genot…

Sandra Schuurhof vertelt over hoogtepunt tijdens paardrijden op Radio 538

Al ruim dertien jaar siert Sandra Schuurhof de uitzendingen van SBS6. Nu maakt ze echter een uitstapje naar de radio: 10 maart markeert haar eerste dag als nieuwslezer bij Radio 538. Een dag vol gezonde zenuwen, die Coen en Sander gelukkig wisten te verhelpen met een heerlijke slagroomtaart. Met een grote glimlach vervolgt Sandra het presenteren van het weer, en al snel kwam haar sprankelende persoonlijkheid en persoonlijke expertises bovendrijven.

En dat kwam meteen ook goed te pas. Niks koningshuis, Sandra mocht meteen vertellen over streakers, ofwel mensen die ongekleed de boel komen verstoren, bij het paardensportevenement Indoor Brabant. Sander Lantinga had daar zeker vragen over. Zo vertelde dat hij altijd geleerd heeft dat vrouwen eigenlijk met hun benen aan één kant moeten zitten, want anders komen ze klaar. Sandra ging soepel mee in de draai van het gesprek. Daar had ze zéker wat over te vertellen. Haar jaren ervaring hebben haar zeker geleerd wat de toegevoegde waarde van paardrijden is: “Daar kom je niet van klaar!”.

Ter teleurstelling van beide heren: Sander grapte meteen al dat hij “voor niks een paard voor zijn vrouw gekocht had”. Hij had toch zeker gedacht dat al dat geschuur en gewrijf toch voor meer plezier dan alleen de sport zou zorgen.

Hoe belandt Sandra Schuurhof bij Radio 538?

Dat Sandra Schuurhof uitgebreid kan vertellen over meer dan alleen het koningshuis is al lang bekend. Zo vertelde ze bij NPO Radio 1 dat ze bijna sportverslaggever was geworden en dat haar interesse in sport nog steeds staat. Ook is de Haagse actief bij meerdere goede doelen, zoals de Nierstichting en voor Giro 555 bij bijvoorbeeld de aardbevingen in Syrië en Turkije. Nu moet Sandra haar achtergrond in serieus nieuws zien te combineren met de humor van Coen en Sanders. ”Ik vind het een hele eer dat ik deel uit ga maken van De Coen en Sander Show en dat ik in de voetsporen ga treden van Jo van Egmond”, zegt Sandra. De bijzondere toevoeging aan haar CV roept nog wel zorgen op bij enkele luisteraars, met de centrale vraag: maar waar is Jo?

538-sidekick Jo van Egmond naar NPO 1

Net zoals Sandra gooit ook voorganger Jo van Egmond de knop om in haar carrière. De 35-jarige is vooral bekend als nieuwslezer bij 538. Van 2017 tot 2022 was ze iedere maandag tot vrijdag op de radio te horen was. Haar plotselinge overstap naar NPO 1 in december schokte meerdere fans. En terecht: Jo gaat van de Coen en Sander show namelijk naar het programma 5 Dagen waarbij ze het hele land doorrijdt op zoek naar persoonlijke verhalen bij het nieuws. De drastische draai sluit aan op haar achtergrond in politicologie en biedt de Alkmaarse een mooie stap naar zelfstandig presenteren. Zowel Sandra als Jo lijken blij met de verandering te zijn. Sandra: “Ik heb er zin in!”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...