Video: Roxeanne Hazes is verantwoordelijk voor eerste huilbui bij Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat weer voor de deur. De show zorgt vaak voor oncontroleerbare emoties en bij Roxeanne Hazes is het meteen de eerste aflevering raak!

Beste Zangers keert voor het 15e seizoen terug op de Nederlandse televisie. Het jubileumseizoen staat volop in de aandacht en langzaam laat omroep AvroTros meer los over het programma. Zo weten we inmiddels wie er mee doen aan de show en dat de eerste aflevering in het teken van Roxeanne Hazes staat. In een korte sneak peek op het Instagram account van het programma is te zien hoe Sarita Lorena het nummer Vreemde Voor Mij van Roxeanne covert. Dat doet ze zó goed, dat het Roxeanne ontroert en ze er niet vanaf komt zonder een traantje te laten. Bekijk hieronder het fragment!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers)

Jan Smit stelt kandidaten Beste Zangers voor

Roxeanne is niet de enige zangeres die kans maakt op de winst dit seizoen. Net als elk jaar liegt de lijst met kandidaten er niet om. Onder andere Claudia de Breij, Blanks en Nielson zie je dit jaar terug in het programma. Daarnaast zijn er ook een paar op het oog wat minder bekende muzikanten, maar alle kandidaten hebben een verhaal waarmee duidelijk wordt dat ze zeker thuishoren in de Beste Zangers. De artiesten zijn dit voor seizoen afgereisd naar Sevilla in het zonnige Spanje. In de mooie villa gaan de zangers elkaar verrassen met de mooiste covers van elkaars muziek. Jan Smit stelt in een video de kandidaten aan je voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers)

Nielson na eerdere afwijzing nu toch in Beste Zangers

Singer-Songwriter Nielson is de afgelopen jaren bekend geworden van hits zoals Sexy Als Ik Dans en IJskoud. Dat hij kan zingen is dus een feit. Het maakt hem een ideale kandidaat voor het programma Beste Zangers. Althans, dat dachten de makers van de show. Nielson zelf wilde echter weinig te maken hebben met de ’tranentrekshow’. Maar dit seizoen zit hij na vijf(!) afwijzingen toch in het programma. Nadat hij in gesprek was gegaan met de programmamakers kwam hij erachter dat zijn beeld van de show niet helemaal juist was en zag hij deelname toch zitten. Ook zorgt Beste Zangers ervoor dat de zanger buiten het bekende moet treden. Zo zingt hij voor het eerst een duet in het Engels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic)

Jubilieumeditie Beste Zangers met podcast en spinoff

De 15e editie van Beste Zangers moet een hele speciale worden. Daarom blijft het dit seizoen niet alleen bij de reguliere afleveringen, maar komt er ook een podcast en een extra online-serie. Deze heet Beste Zangers Thuis bij… en laat het privéleven van de artiesten zien. Zangeres Karsu, bekend van seizoen 14, gaat thuis langs bij de kandidaten van dit seizoen. In de podcast gaat zanger Jaap Reesema in gesprek met de andere artiesten uit de show over nummers die veel voor hen betekenen.

Beste Zangers podcast

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!