Video: Roos Reedijk van Kopen zonder Kijken aangevallen na misstap in kledingkast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roos Reedijk is de laatste tijd veel lastig gevallen om een grappig bedoeld momentje in Kopen Zonder Kijken. Praat ze het toch weer goed?

De grote misstap van Roos Reedijk

In de laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken weet interieurstyliste heel Nederland op, of ja eigenlijk in, de kast te jagen. En hoe ze dat voor elkaar krijgt is een bijzonder verhaal. Roos was bezig met het stylen van een huis voor een groot gezin. En daar zat een baby bij. Die moest een slaapplek krijgen. Maar ja, de ruimte was beperkt. Dus roos zet voor de grap de wieg van de baby in de kast van de slaapkamer. En dat werd door het publiek natuurlijk weer enorm verkeerd opgevat. Roos had even flink wat goed te praten, want een baby stop je toch niet weg in de kast? Maar gelukkig wist Roos met een leuke video alles weer helemaal te redden.

Lees ook: Foto: Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken lastiggevallen door bekende fan
Wie is Roos Reedijk, de knappe styliste van Kopen Zonder Kijken?

Ze heeft de aandacht getrokken van heel Nederland, met het populaire programma waar Roos aan mee doet. Maar niemand weet nog echt heel erg goed wie Roos eigenlijk is. Nou, Roos is na haar studie ooit begonnen in de modewereld, waar ze erg lang heeft gewerkt. Toen ze daar een beetje op was uitgekeken besloot ze om een eigen interieur bedrijf op te zetten en daarmee de huizen van Nederland een beetje op te fleuren. De ideale kandidaat dus om Kopen Zonder Kijken tot een groot succes te maken. En dat doet ze dan ook met veel plezier. Het helpt natuurlijk ook wel dat Roos best een aantrekkelijke dame is om te zien. Dat zorgt er weer voor dat je ook nog wat moois hebt om naar te kijken tijdens het interessante programma.
Roos Reedijk stopt graag kinderen in de kast

Het lijkt er op dat Roos Reedijk haar lesje nog niet helemaal geleerd heeft. Net nadat ze het brandje rondom het zetten van de wieg in de kast heeft geblust, deelt Roos allemaal voorbeelden op haar Instagram van kasten die omgetoverd zijn tot bijvoorbeeld bed. En hoewel het er natuurlijk erg tof uit ziet, is het misschien niet heel handig om zo vroeg na die ene blunder te suggereren dat je als ouder de kinderen ook in de kast weg kan stoppen. Roos zelf lijkt dat niet zo’n probleem te vinden. Ze vindt de voorbeelden die ze deelt erg mooi en treffend en zegt erbij dat ieder kind helemaal weg zou zijn van een eigen kast. Eerlijk is eerlijk, de meubelstukken zien er ook wel leuk uit. Roos Reedijk laat in ieder geval wel weer zien dat ze zich niet zomaar laat kennen door het Nederlands publiek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!