Foto: Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken lastiggevallen door bekende fan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roos Reedijk is dé interieurstyliste van Nederland. Doordat Roos altijd als styliste wordt ingezet tijdens het mega populaire programma Kopen Zonder Kijken heeft de blondine nu duizenden fans. Eén van haar grootste fans is deze Bekende Nederlander.

Roos Reedijk te gast in talkshow

Het programma Kopen Zonder Kijken is niet meer weg te denken op de televisie. Heel veel Nederlanders zitten elke week aan hun televisie gekluisterd omdat ze zo graag willen zien hoe de huizenjacht verloopt. Eén van de hoogtepunten van het programma is natuurlijk wanneer er eindelijk een huis is gevonden die voldoet aan de wensen en binnen het budget van de kopers past. Toch is het vaak het geval dat het huis er niet al te best uit ziet van binnen. Gelukkig komt daar Roos Reedijk om de hoek kijken want Roos is een uitstekende interieurstyliste. Daarnaast is Roos ook nog eens leuk om naar te kijken want de blondine ziet er altijd goed uit op televisie. Hiermee pakt Roos Reedijk de kijkers dus helemaal in.

Roos Reedijk moet op foto met hele grote fan

Dat Roos Reedijk veel fans heeft komt naar voren tijdens de talkshow Humberto. Tijdens de show van Humberto Tan zijn Bob Sikkes en Roos Reedijk uitgenodigd om te praten over het succes van het programma. Aan de tafel zit ook weervrouw Amara Onwuka die momenteel zelf heel druk bezig is met verhuizen en klussen aan haar nieuwe huis. Wellicht één van de redenen waarom Amara zo’n groot fan is van Kopen Zonder Kijken. Zo kan Amara namelijk heel veel inspiratie opdoen uit het programma. De weervrouw is dolblij dat ze juist nu aan tafel mocht bij Humberto want nu kon ze twee van haar grote idolen ontmoetten. Roos Reedijk heeft aan Amara zelfs een echte fan en ze staan samen heel blij op de foto.

Amara Onwuka en Roos Reedijk

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden probeert volgers te beïnvloeden met deze heerlijke foto

Roos Reedijk is kritisch tegen kandidaten

Aan tafel bij Humberto Tan zitten naast Bob Sikkes, Roos Reedijk en Amara Onwuka ook  twee kandidaten die mee hebben gedaan aan Kopen zonder Kijken. Het koppel Dyan en Vera zijn veel besproken sinds hun deelname aan het programma. Voorafgaand de deelname moeten de deelnemers een moodboard opstellen met wat ze ongeveer mooi zouden vinden qua stijl in het huis. Hier kregen de twee dames het een beetje heet onder de voeten. Tegen de tijd van het intake gesprek met Roos Reedijk waren ze namelijk alweer heel erg van smaak veranderd. Gelukkig kan Roos heel goed meedenken en in het gesprek heeft de blondine helemaal uitgevraagd wat de dames juist wel en niet wilden in hun nieuwe huis. Roos vertelt dat ze voornamelijk in het gesprek focust op wat nou de echte eisen van de deelnemers zijn. Tijdens het gesprek zegt Roos ook vooral heel praktisch te zijn ingesteld. Uiteindelijk heeft Roos weer heel goed werk geleverd in het nieuwe huis. Deelnemer Dyan was namelijk bang dat aan de hand van haar moodboard alles heel donker zou worden ingericht. Gelukkig was het nieuwe huis juist helemaal naar smaak. Roos heeft dus wederom goed haar best gedaan.

Bekijk de hele aflevering hier:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Karma? Vandaag Inside trekt ineens minder kijkers dan Studio Fußball na flinke kritiek!

Vandaag Inside lacht wel steeds hard om hun concurrent Studio Fußball, maar krijgt nu hard het deksel op de neus!

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!