Video: Romy Monteiro laat vol stadion genieten van diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Romy Monteiro heeft weer een avondje wild gedaan. En dat kan je zien op de reeks video’s die ze gedeeld heeft. 

Romy Monteiro heeft een wild avondje in vol stadion

De knappe actrice en zangeres heeft een heerlijke avond gehad. Ze is namelijk naar een bijzonder concert geweest in de Amsterdam Arena. Maar het meest bijzondere aan dat concert was nog wel het lichaam van Romy Monteiro, waar je vanwege haar diep ingevallen topje veel van mee kreeg.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro brengt haar troeven in verdrukking met zeer strak jurkje

Romy houdt artiest nog eventjes geheim

Voordat ze gaat maakt Romy haar volgers al even lekker met een paar mooie filmpjes van de voorbereiding van de avond. Dat begint natuurlijk met het aantrekken van haar verleidelijke outfit. En dat is erg goed gelukt. De knappe dame heeft namelijk een zeer mooi pakje aangetrokken. Het strakke topje laat goed haar grote troeven zien, terwijl de rest van het pakje zowel sierlijk als enorm verleidelijk is. Je hebt goed zicht op het lichaam van de aantrekkelijk actrice en dat is natuurlijk voor haar volgers eigenlijk het echte feestje.

Romy Monteiro overleeft de rit naar het stadion nauwelijks

Romy Monteiro moet wel met gevaar voor eigen leven richting het stadion, want de vriend die meegaat en moet rijden, die hobbelt over de weg alsof hij in een botsautootje zit. Romy heeft er zelf ook wat vragen bij, want dit vertrouwt ze niet helemaal. Wat wel leuk is aan het filmpje, is dat vanwege de hobbelauto het lichaam van Romy Monteiro flink op en neer gaat. En daardoor zie je alles erg goed bewegen en schudden. Dat is natuurlijk zeer fijn om te zien. Romy laat haar volgers met de spannende video wel weer meteen watertanden.

Romy onthuld naar welk concert ze gaat

Dan zien we Romy Monteiro opeens heftig heen en weer bewegen op de tekst “Who runs the world? Girls!” en dat kan maar één ding betekenen. Romy Monteiro is naar het concert van Beyoncé geweest. En daar heeft ze het prima naar haar zin gehad. Romy laat zichzelf even van haar beste kant zien, terwijl ze haar lichaam wild dansend heen en weer beweegt. Dat zorgt er alleen wel voor dat ze heel verleidelijk staat te bewegen op de muziek. Wanneer Romy voorover buigt heb je pas echt goed zicht op het lichaam van de knappe actrice.

Romy Monteiro heeft de avond van haar leven

Ze heeft genoten, gedanst en lekker gek mogen doen op de tribune. Daarmee is de avond van Romy Monteiro een enorm succes. Ze heeft het echt heerlijk gehad. De mensen om haar heen trouwens ook, want die konden genieten van een goed dansende Romy Monteiro en alle gevolgen die daaraan verbonden waren. Het halve stadion heeft meer gezien van Romy Monteiro in een paar uur, dan menig man ooit zal zien. Romy sluit haar reeks aan filmpjes af met een kleine impressie van de sfeer in het stadion. Het ziet er inderdaad, gelukkig voor Romy, heel erg gezellig uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?