Video: Ricciardo en Pérez saboteren samen de auto van Max Verstappen

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen was dit formule 1 seizoen onverslaanbaar. Sergio Pérez en Daniel Ricciardo hebben wel een hele bijzondere manier gevonden om de wereldkampioen toch te kunnen verslaan…

Ricciardo en Pérez Saboteren Max Verstappen tijdens challenge

Het formule 1 seizoen zit er op, maar dat betekent niet dat Max Verstappen meteen kan genieten van zijn vakantie. Het team van RedBull racing heeft nog een aantal verplichtingen na afloop van het seizoen. Op instagram deelt RedBull racing beelden van een challenge die zij voor hun coureurs in petto hadden. Max Verstappen moet geblinddoekt achter de racesimulator zitten. Bij de challenge is het de bedoeling dat Max een rondje over het circuit rijd terwijl Ricciardo aanwijzingen geeft om de richting te bepalen. De challenge wordt extra moielijk gemaakt doordat Max zijn pedalen niet bedient. Zijn pedalen worden bedient door Sergio Pérez. Dit kan natuurlijk niet goed gaan!

De coureurs komen niet meer bij van het lachen

In de video is te zien dat de drie niet meer bijkomen van het lachen door de challenge. Daniel Ricciardo heeft het meeste plezier van de drie. De coureur van Alpha Tauri schatert het uit van het lachen. Als Max ziet dat hij in de grindbak geparkeerd staat vraagt hij meteen om een nieuwe poging en of hij zijn ronde mag herstarten. Ricciardo stemt hiermee in. Pérez vraagt nog na de ronde of ze het gehaald hebben, waarop Ricciardo zegt dat ze het bijna gehaald hadden. Zouden de drie de challenge kunnen voltooien? Bekijk de beelden hier!

Meer van dit soort videos vind je op de instagram van Redbull Racing

Dit soort challenges leveren natuurlijk prachtige beelden op. Kun jij nou niet genoeg krijgen van dit soort videos? Dan heb jij geluk! Op de instagram van RedBull zijn veel meer van dit soort videos te vinden. Bekijk De instagram van RedBull Racing hier.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.