Video: Puck Moonen doet broek naar beneden in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat doet Puck Moonen nou? De wielrenster rijdt een afgelegen bosje in voor een beetje privacy…

De beeldschone brunette is op een heerlijke herfstdag het bos ingedoken. Op haar fiets gaat ze even vitamine D pakken. Wanneer ze het bos eenmaal heeft bereikt doet ze wel iets heel opvallends…

Puck Moonen is helemaal alleen in het bos

Niemand om haar heen. De vogeltjes horen fluiten en bladeren dansen in de wind. Zo ziet de dag van Puck Moonen eruit. De beeldschone brunette heeft haar wielrenfiets uit de garage gepakt voor deze mooie dag. Eenmaal in de natuur wordt haar geluksmomentje bruut verstoord door… hoge nood! Ze crosst een afgelegen bos in, gooit haar fiets op de gevallen bladeren en duikt de struiken in. Puck weet zó zeker dat er geen pottenkijkers in de buurt waren, dat ze haar camera erbij pakt. Zo waren we er toch even bij…

Opvallende keuze van Puck Moonen

Op deze prachtige dag heeft Puck Moonen een opvallende keuze gemaakt. Wanneer mensen door het bos gaan fietsen kiezen ze vaak voor een mountainbike. Nu het bos overal vol bladeren ligt moet je goed oppassen of je ligt binnen enkele seconde op de grond. Ondanks het gevaar kiest Puck Moonen toch voor een wielrenfiets. Met enorm dunne banden en zonder profiel gaat de knappe brunette doodleuk over het pad met bladeren fietsen. Niets houdt haar tegen en ze knalt lekker door. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en is de beeldschone Puck Moonen heelhuids thuisgekomen.

Op koffiedate met Puck Moonen

Wie wilt het nou niet, gezellig met Puck Moonen op een koffiedate. Het wielrenseizoen zit erop en het koffie seizoen gaat nu beginnen laat ze op haar Instagram weten. Nu het seizoen erop zit kan Puck even uitrusten en weer opladen. Dit doet ze dan ook door een heerlijke koffiedate. In een heerlijke blauw kort topje geniet ze van haar koffie. Wie had gedacht dat de beeldschone wielrenster in haar dagelijkse kleding er zo goed uit zou zien. Het plaatje is om van te watertanden en dat komt niet door de koffie…
Puck Moonen heeft meer talenten dan alleen wielrennen

Naast het wielrennen kan Puck Moonen nog veel meer. Ze laat nu aan haar volgers een nieuw talent van zichzelf zien. De beeldschone brunette kan namelijk verbazingwekkend goed tekenen. Wie haar volgt op Instagram weet dat ze dol is op haar poezen. In haar vrije tijd gaat ze een stapje verder en tekent ze zelfs haar poes. En wat ziet dit er enorm goed uit! Niet alleen de tekening ziet er goed uit, want wat ziet Puck Moonen er prachtig uit.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.