Video: Puberende Davina Michelle misdraagt zich bij Humberto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle zet zichzelf de laatste tijd steeds vaker neer als losgeslagen puber. De 26-jarige zangeres liet tijdens haar optreden bij Humberto drie minuten lang shockerend gedrag zien…

Davina Michelle heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Na twee jaar lockdown zat er een hoop opgekropte energie bij de blonde zangeres. Al die energie komt er nu in een handjevol nummers uit. Fans smullen ervan, maar de gemiddelde Nederlander lijkt nog niet klaar voor Davina’s gedrag. Hoewel haar ietwat puberale trekjes perfect passen bij de de boodschap die hoort bij haar nieuwe nummer No Angel, komt het toch een beetje geforceerd over. Davina wil alle mensen die ergens onzeker over zijn of last hebben van haters een hart onder de riem steken. De song gaat over dat je moet zijn wie je bent en je nergens voor hoeft te schamen. Het nummer brengt bij Davina flink wat emoties met zich mee, en die kan de blondine soms nog niet goed in bedwang houden. Dat werd bij talkshow Humberto snel duidelijk…

Davina Michelle draait helemaal door bij Humberto

Bij een nieuwe hit horen natuurlijk optredens. Zo zong Davina Michelle onlangs haar nieuwe nummer No Angel bij Humberto Tan in de studio. Dit nummer gaat over kritiek negeren en lekker jezelf zijn. De zangeres benadrukt dat je je niks moet aantrekken van negatieve berichten van anderen. Een goede boodschap dus, alleen het overbrengen van deze boodschap is ook nog een ding. En dat deed de blondine tijdens het optreden bij Humberto volledig op haar eigen manier. Zo ging ze onder andere door de studio rennen, op de tafel staan en stampen, of willekeurige mensen uit het publiek in het gezicht schreeuwen. Veel kijkers vonden het een beetje too much. Het optreden niet gezien? Bekijk ‘m hier.

Lees ook: Wow: Davina Michelle verrast volgers met stout nummertje

Davina Michelle poseert op bed

Onlangs deelde Davina Michelle foto’s van zichzelf zittend op een bed. Op het bed lagen rozenblaadjes en dit leek op niet meer dan een romantische avond met haar vriend. Maar de reden dat ze met haar benen op bed poseerde, was namelijk dat de blondine jarig was. Al noemt ze zichzelf oud in de caption, de zangeres was pas 26 geworden. Ze zit dus nog in de bloei van haar leven! Ze kreeg veel felicitaties en positieve berichten op Instagram; Hoe ouder, hoe knapper”, “Happy Birthday”, “Old? Young and fresh, HBD”. Duidelijk dus dat de mensen haar totaal niet oud vinden. En laten we eerlijk zijn, 26 is ook niet oud. In ieder geval heeft Davina lekker kunnen genieten samen met haar vriend Sebastiaan Brouwer in dit heerlijke hotelletje. Haar vriend is overigens ook haar producer, twee vliegen in één klap!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!