Foto: Vivienne van den Assem duikt toilet in met vermomde BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem bevond zich tijdens een wilde avond ineens op een genderneutraal toilet met een bekende man! Het schijnt nog lang onrustig geweest te zijn…

Vivienne van den Assem betrapt op de wc

Op Instagram dook een foto op van Vivienne van den Assem terwijl ze breed lachend voor een wc-deur staat. En niet met zomaar iemand! Vivienne stond met Jim Bakkum gezellig te doen bij de toiletten. Of ze ook samen naar binnen zijn gegaan is natuurlijk de tweede vraag, maar dat het gezellig was is zeker. In principe doen Jim Bakkum en Vivienne van den Assem niks fout door samen op deze wc te zijn. Het is namelijk een genderneutraal toilet. Op de wc staat een plaatje van waarbij staat geschreven ”We don’t care” duidend op het geslacht van degene die er naar binnen gaat. Daarbij is er nog een detail aan de foto die je niet kan ontgaan. Jim Bakkum heeft namelijk een pruik op met lange blonde haren.

Jim Bakkum en Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem draagt glitterpak uit film

Vivienne van den Assem postte een foto waarbij ze in een glitterende roze jurk hing met haar gezicht. De presentatrice schreef erbij dat het voor werk was maar we vroegen ons af waarvoor ze hemelsnaam deze outfit op een werkgelegenheid kon aantrekken. Totdat we haar in het roze glitterpak op het podium zagen verschijnen. Het bleek ook een broekpak te zijn en geen jurk. Het nauwsluitende pak staat Vivienne prachtig en haar vormen komen er goed in uit. Vivienne verscheen er eerder ook al in bij RTL Boulevard omdat het pak uit de film ‘The Lost City’ komt. De enige echte Sandra Bullock droeg het roze pak tijdens de opnames van de gloednieuwe film. Het was dus een mega eer dat Vivienne het pak mocht dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olga Petrenko (@olga_petrenko_nl)

Duizenden mensen kijken naar Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem en Jim Bakkum hadden de eer om de première van de nieuwe film te presenteren. Tijdens de première droeg Vivienne het roze glitterpak en Jim Bakkum zijn blonde pruik, wat beide ook wordt gedragen door de hoofdrolspelers. De film ‘The Lost City’ is een avonturenfilm met een vleugje komedie. Er spelen hele bekende acteurs en actrices in de film zoals Daniel Radcliffe (Harry Potter) Channing Tatum (Magic Mike) en zelfs Brad Pitt heeft een rol. Hieronder zie je hoe het roze pak dat Vivienne droeg tijdens de première bij hoofdrolspeelster Sandra Bullock staat. Beide vrouwen zien er in ieder geval top uit.

Vivienne van den Assem laat aan zich friemelen

Voor het presenteren van een première moet je er natuurlijk op en top uit zien. Daarom besloot Vivienne van den Assem zich lekker te verwennen door de kapper. De kapper maakte Vivienne haar kapsel iets donkerder en knipte het weer prachtig in model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Voortman (@nick.voortman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.