Video: Patricia Paay deelt zeldzame beelden van haar pikantste fotoshoot ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Patricia Paay houdt nog steeds wel van een gewaagd kiekje op zijn tijd. Nu deelt de blondine exclusieve beelden van een zéér beroemde fotoshoot uit het verleden…

Patricia Paay deelt beelden uit de oude doos

Patricia Paay heeft meerdere keren in spannende magazines gestaan is hier dan ook trots op. Recentelijk deelde 74-jarige blondine beelden die haar volgers niet verwacht hadden. Toen Patricia Paay 60 was werd ze opnieuw gevraagd voor het bekendste mannenblad van ons land. Dit blad wilde van Patricia de oudste covergirl ooit maken. Dit vond Patricia een grote eer en zei dus ja tegen de shoot. Met deze shoot zette ze een wereldrecord en kwam hiermee in het Guiness Book of Records terecht. Nu, 14 jaar later, deelt ze op haar instagram een throwback en deelt ze de exclusieve beelden van de shoot met haar volgers. In de fotoreeks is Patricia te zien in een volledig doorschijnende top, terwijl ze in de natuur poseert. De beelden die Patricia deelt zijn afkomstig uit de zelf geproduceerde documentaire van haarzelf en haar man.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Volgers Patricia Paay worden wild van exclusieve beelden

Haar volgers genieten dan ook volop van de exclusieve beelden. De reacties onder de post staan dan ook vol met complimenten en lovende reacties. Veel volgers hebben respect voor Patricia voor het leven van haar leven en dat ze zich niet laat tegenhouden door haar leeftijd. Dit roept veel bewondering op bij haar volgers. Een aantal volgers zeggen zelfs dat ze nu nog een keer een afsluitende shoot moet doen. Hoe Patricia hier zelf in zal staan weten we niet, maar het zou wel een stunt zijn als ze nog een keer uit de kleren zou gaan, toch?

Patricia Paay viert verjaardag Gordon

In juli 2023 vierde Gordon zijn 55e verjaardag. Dit vierde hij door een groot feest te geven voor vrienden en familie. Patricia Paay was ook van de partij op het feest en genoot er optimaal van. Ze is dan ook al jarenlang bevriend met Gordon en steunt hem in de goede tijden maar ook in de slechte tijden. Ze eert Gordon dan ook in haar post over zijn verjaardag. Ze bedankt Gordon voor de vriendschap en verteld dat ze geen betere vriend dan hem kan wensen. Ze baalt er dan ook van dat veel mensen een negatief beeld over Gordon hebben en dat ze slecht over hem praten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?