Video: Patricia Paay deelt zeldzame beelden van haar pikantste fotoshoot ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Patricia Paay houdt nog steeds wel van een kiekje op zijn tijd. Nu deelt de blondine exclusieve beelden van een zéér beroemde fotoshoot uit het verleden…

Patricia Paay deelt beelden uit de oude doos

Patricia Paay heeft meerdere keren in spannende magazines gestaan is hier dan ook trots op. Recentelijk deelde 74-jarige blondine beelden die haar volgers niet verwacht hadden. Toen Patricia Paay 60 was werd ze opnieuw gevraagd voor het bekendste mannenblad van ons land. Dit blad wilde van Patricia de oudste covergirl ooit maken. Dit vond Patricia een grote eer en zei dus ja tegen de shoot. Met deze shoot zette ze een wereldrecord en kwam hiermee in het Guiness Book of Records terecht. Nu, 14 jaar later, deelt ze op haar instagram een throwback en deelt ze de exclusieve beelden van de shoot met haar volgers. In de fotoreeks is Patricia te zien in een volledig doorschijnende top, terwijl ze in de natuur poseert. De beelden die Patricia deelt zijn afkomstig uit de zelf geproduceerde documentaire van haarzelf en haar man.
Volgers Patricia Paay worden wild van exclusieve beelden

Haar volgers genieten dan ook volop van de exclusieve beelden. De reacties onder de post staan dan ook vol met complimenten en lovende reacties. Veel volgers hebben respect voor Patricia voor het leven van haar leven en dat ze zich niet laat tegenhouden door haar leeftijd. Dit roept veel bewondering op bij haar volgers. Een aantal volgers zeggen zelfs dat ze nu nog een keer een afsluitende shoot moet doen. Hoe Patricia hier zelf in zal staan weten we niet, maar het zou wel een stunt zijn als ze nog een keer uit de kleren zou gaan, toch?

Patricia Paay viert verjaardag Gordon

In juli 2023 vierde Gordon zijn 55e verjaardag. Dit vierde hij door een groot feest te geven voor vrienden en familie. Patricia Paay was ook van de partij op het feest en genoot er optimaal van. Ze is dan ook al jarenlang bevriend met Gordon en steunt hem in de goede tijden maar ook in de slechte tijden. Ze eert Gordon dan ook in haar post over zijn verjaardag. Ze bedankt Gordon voor de vriendschap en verteld dat ze geen betere vriend dan hem kan wensen. Ze baalt er dan ook van dat veel mensen een negatief beeld over Gordon hebben en dat ze slecht over hem praten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.