Video: Oranjeleeuwin Jill Roord is ook zéér goed met kleinere balletjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jill Roord is in korte tijd uitgegroeid tot één van de toppers van de Oranjeleeuwinnen. Tijdens de training laat ze zien dat ze niet alleen met grote ballen overweg kan, maar ook zeer behendig is met kleinere exemplaren..

De Oranje Leeuwinnen zijn weer terug op de voetbalvelden! Met het EK dat inmiddels is begonnen is het voor de dames een noodzaak om fit te zijn, zo ook voor Jill Roord. De blondine is al goed aan het trainen voor de pittige tegenstanders, is te zien op deze video. Via Instagram zien we namelijk dat Jill Roord haar balgevoel er zeker niet op achteruit is gegaan, maar alleen maar vooruit.

Jill Roord is haar balgevoel niet kwijtgeraakt

We kennen Jill Roord natuurlijk als een meesterlijke voetbalster. De oranje-middenvelder speelt tenslotte bij het Duitse Wolfsburg en is inmiddels een heuse bekendheid geworden. Maar nu laat de blondine zien dat ze het niet alleen met een paar voetballen kan, maar ook met kleinere balletjes. Jill heeft in ieder geval genoeg ervaring met ballen! Het account van de ‘Oranje Leeuwinnen’ plaatst namelijk een opvallende video over Jill op Instagram. Op de video is te zien hoe de blondine de bal aan het hooghouden is, terwijl ze wordt gefilmd. Althans, bal, het is een flink klein balletje. En zelfs hiermee kan Jill vreselijk goed mee omgaan. Écht balgevoel heeft ze dus, onze middenvelder. Iedereen staat ervan te kijken, en er komen dan ook positieve reacties op de video van de blondine. Met d’r haar in een knot en een knaloranje pakje voelt Jill zich helemaal thuis op het voetbalveld. Het record hooghouden van de blondine zal wel ontzettend hoog liggen. Ze is een echte voetbalster en bewijst met deze video ook wederom dat ze écht op het voetbalveld thuishoort!

Lees ook: De 6 meest opvallende weetjes over Oranje Leeuwin Jill Roord

Jill Roord deelt foto met flinke lik

Onlangs deelde Jill Roord een opvallende foto op Instagram. Op deze foto was namelijk te zien hoe Jill ook gewoon lekker kan genieten van d’r vrije tijd, ondanks dat ze natuurlijk altijd aan het voetballen is. Het lijkt net alsof de dames van Oranje het zo druk hebben, dat ze helemaal geen eigen leventje meer kunnen leiden. Deze foto laat echter zien dat dat gelukkig niet het geval is. De dames kunnen gewoon nog genieten van hun leventje naast voetbal en dat doen ze dan ook in volle gang. Op de foto is namelijk te zien hoe Jill Roord haar tong uitsteekt naar de camera. Het is duidelijk te zien dat deze foto is gemaakt door een polaroid camera, want de foto die op Instagram staat is een foto van het uitgeprinte plaatje. Met een peace teken en haar tong uit d’r mond poseert de blondine naar de camera. Deze uitdagende foto toont ook gelijk de mooie looks van Jill. Maar op het veld of erbuiten, Jill ziet er sowieso wel mooi uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...