Video: Ondergekuste S10 hele dag heet in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse zangeres S10, oftewel Stien den Hollander, heeft allemaal lippenstift kusjes in haar gezicht en ligt de hele dag in bed te zweten..

S10 ligt de hele dag vast in bed met gezicht vol zoentjes

De mooie zangeres S10 heeft onlangs op haar Instagram een video gedeeld met haar volgers waarin ze in bed ligt. Ze heeft een filter aangezet waardoor er op haar gezicht allemaal rode lippen te zien zijn, alsof ze heel veel kusjes heeft gekregen van iemand met rode lippenstift op. Als bijschrift staat erbij: “Koorts”. Stien den Hollander ligt dus ziek in bed. We hopen dat ze snel herstelt en weer liedjes kan gaan zingen!

Fans zijn ontzettend gek op S10

Later dit jaar zal de blonde zangeres een exclusief optreden geven. Deze show is speciaal voor een albumrelease en voor het optreden zijn maar een beperkt aantal kaartjes te koop. Ze kondigt op haar Instagram aan dat de kaarten te koop zijn en haar volgers gaan los in de reacties. Overal staan reacties van mensen die ontzettend blij zijn dat ze erbij kunnen zijn, maar tegelijkertijd zijn er ook veel reacties van mensen die nét te laat waren. Even later deelt S10 een bericht op haar sociale media dat de kaarten alweer uitverkocht waren. De kaartenverkoop heeft minder dan één minuut geduurd! Wat een gekkenhuis.
S10 laat sterretje zien

Recentelijk plaatste Stien den Hollander een paar foto’s op haar Instagram waarin ze een aantal ervaringen deelt die ze op festival Lowlands heeft beleefd. Op de eerste foto poseert ze schattig samen met haar vriendin en zangeres Froukje. Hier lijkt alles nog super onschuldig. Toch blijkt dat wel anders op de derde slide. Hier trekt namelijk Froukje haar shirt omhoog en Stien haar rokje. Op de foto heeft ze wel een grote ster geplakt om haar privé delen ongezien te laten. Daarnaast reageert de vriendin van S10 en zangeres Bente Fokkens met: “ vriendinnen”. Dit lijkt toch wel een erg hechte vriendengroep.
Bente Fokkens intiem op de foto met Maan de Steenwinkel en Luna van Vleuten

Op de sociale media van zangeres Bente Fokkens zijn een paar kiekjes geplaatst van een heerlijke vakantie. Op de eerste foto staat Bente te knuffelen met artiest Sim Fane. De tweede slide is de foto die opvalt. Op deze foto staan Bente, zangeres Maan de Steenwinkel en model Luna van Vleuten knus te knuffelen. De dames én heer lijken heel erg te genieten van hun vakantie met prachtige uitzichten. Waar ze precies zijn is onduidelijk, maar de plaatjes zijn erg mooi. Maan, Luna en Bente zijn goede vriendinnen van elkaar en zijn vaker samen te vinden. Zowel in het echt, als op sociale media en tijdens optredens. Maan en Bente hebben ook samen een hit-nummer gemaakt genaamd ‘Nee is nee’. Dit nummer heeft heel lang in de top 10 gestaan in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?