Video: Nochtli heeft zich minimaal gekleed voor avontuurtje in buitenlucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Peralta Alvarez deelt een video waarin ze haar outfit deelt voor een spannend avontuurtje.

Nochtli Alvarez heeft zich heerlijk gekleed voor hike

Het heeft niemand kunnen ontgaan dat Nochtli Peralta Alvarez momenteel op vakantie is in Japan. Dat betekent even geen fitness video’s van een van de vaste sportscholen waar Nochtli klant van is. Gelukkig blijft de knappe sportster wel actief op social media, zodat iedereen toch nog naar haar kan kijken. Nochtli deelt dat ze zich even niet zo druk aan het maken is om voeding en sporten, maar stiekem is ze ontzettend veel aan het lopen. Zo deelt Nochtli onderstaande video die ze heeft gemaakt, voordat ze begon aan een zware en hete wandeltocht. De brunette draagt een minimaal outfitje voor deze hike. Ook heeft Nochtli niet haar echte sportkleding aangetrokken, wat betekent dat het waarschijnlijk appeltje eitje was om deze berg te beklimmen voor haar. Het is Mount Fuji die ze heeft beklommen met haar zwarte outfit. De outfit bestaat uit een heel strak en kort broekje en een heel strak en minuscuul topje. Het staat Nochtli uiteraard prachtig. Uiteindelijk zegt de brunette meer dan twintig duizend stappen te hebben gezet tijdens het beklimmen van de berg.

Nochtli Alvarez draagt prachtige strakke groene jurk

Naast de vele sportieve outfits die Nochtli Peralta Alvarez heeft, heeft de brunette stiekem ook best was sierlijke kleding. Uiteraard staan de strakke sportpakjes van Nochtli haar ontzettend goed, en daar heeft ze vele harten online mee veroverd. Toch kan het geluk van de volgers van Nochtli niet op als ze af en toe een mooie jurk of hele vrouwelijke outfit aantrekt. Dit keer was de gelegenheid voor een mooie jurk het feit dat ze in een stad in Japan is neergestreken. De jurk is tot aan Nochtli haar kuiten en heeft een spannende split bij haar linkerbeen. Hierdoor is bijna alles te zien van Nochtli. Ook is de jurk van boven erg open en Nochtli draagt witte sandalen met een platform bij de outfit. Nochtli poseert zonder schaamte op de straten van Japan in haar spannende jurk. Op de eerste foto zijn Nochtli haar armspieren ook erg goed te zien.

Lees ook: Video: Nochtli kleedt zich recht voor de camera aan tijdens vakantie

Nochtli deelt wat ze eet om strak lijf te onderhouden

Nu Nochtli Peralta Alvarez in Japan is om vakantie te vieren, ziet haar eetpatroon er natuurlijk erg anders uit. Normaliter deelt Nochtli af en toe een ‘what i eat in a day’ om haar volgers te inspireren met gezonde maaltijden met veel eiwitten voor de spiergroei. Gelukkig leek het Nochtli ook leuk om tijdens haar vakantie te filmen wat ze eet op een dag. Op onderstaande video is te zien dat Nochtli van alles proeft uit de Japanse keuken en dat ze waar het kan nog extra eiwitbronnen erbij besteld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.