Video: Nikkie Plessen filmt zichzelf in de lift met zeer kort truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nikkie Plessen heeft weer een foto gemaakt waar heel haar volgersbase gelukkig van wordt. kijk maar even mee naar het plaatje.

Natuurlijk weet iedereen dat Nikkie Plessen de ultieme koningin is van de Nederlandse mode. Met haar eigen kleidnglijn weet ze ervoor te zorgen dat ze er altijd goed uit ziet. En Nikkie zorgt er ook nog eens voor dat alle vrouwen van Nederland, tenminste, die haar kleding kopen, ook ontzettend goed erbij lopen. Met Nikkie hoef je jezelf geen zorgen meer te maken om vrouwen in lelijke pakjes. Dat is een probleem van het verleden. Dat bewijst ze elke keer weer met haar eigen foto’s, waar ze er ontzettend mooi op staat. Ook onderstaand plaatje, met haar zeer korte truitje, is een winnaar. Bekijk de foto en video die Nikkie maakte hier!

Nikkie Plessen weet zich altijd uitermate goed te kleden

De mooie dame met haar eigen modemerk weet zich altijd uitermate goed te kleden. Dat merk je wel aan al die mooie plaatjes die ze online van zichzelf verspreidt. Nikkie vindt het fijn om af en toe haar volgers een beetje te laten delen in de vreugde die ze ervaart van kleding. Al Nikkie een nieuw pakje aan heeft en dat pakje laat haar er weer ontzettend goe uit zien, dan is ze echt heel erg blij. Met haar mooie pakjes weet Nikkie niet alleen zichzelf, maar ook haar volgers echt heel erg gelukkig te maken. Die vinden het namelijk best wel fijn om te mogen kijken naar alle leuke pakjes die Nikkie klaar heeft gelegd.

Nikkie Plessen is meer dan alleen maar haar mooie pakjes

De blondine is natuurlijk veel meer dan alleen maar haar mooie pakjes. Natuurlijk heeft ze ook gewoon ontzettend goede vormen, die ontstaan zijn na jaren lang voor haarzelf zorgen en naar de sportschool gaan. Ook heeft Nikkie een ontzettend leuk gezichtje. Haar blik kan je eigenlijk meteen laten smelten en dat is toch wel heel erg bijzonder. Met haar mooie ogen weet ze mannen in heel Nederland en ver daarbuiten te betoveren.  Dat is toch wel bijzonder van de blondine dat ze na al die jaren actief te zijn in de mediawereld nog steeds die gave te hebben. Nikkie weet als geen ander hoe ze haar publiek moet bespelen en met haar mooie outfits doet ze dat heel makkelijk.

De bijzondere achterkant van Nikkie Plessen

Je hebt Nikkie nu al in een kort topje gezien en natuurlijk van dichtbij met haar mooie gezichtje. Om het helemaal af te maken doet Nikkie er ook nog eens een foto van haar mooie achterkant bij. En dat is pas genieten. Met deze leuke foto weet Nikkie niet alleen haat volgers heel erg blij te maken, maar ook zichzelf. Want kijken naar een goede foto van jezelf daar wordt iedereen blij van. Nikkie vindt het in ieder geval erg leuk om dit soort kiekjes voor haar fans te blijven maken. En zolang het leuk blijft, zal je dan ook gewoon dit soort foto’s nog blijven zien. Nikkie vindt dat ontzettend leuk namelijk om te plaatsen.

Meer van Nikkie Plessen zie je op Instagram

Wil je nou nog meer van Nikkie Plessen zien? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heb je de meest leuke foto’s van de blondine staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.