Video: Nicolette Kluijver stuitert met haar achterzijde in mini-broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als presentatrice bij Expeditie Robinson moet Nicolette Kluijver natuurlijk zelf ook op-en-top fit zijn. En dat doet ze in haar uppie op het tropische eiland. Daar kan ze vanwege de hitte natuurlijk niet bijster veel kleding bij dragen…

Met al dat vele reizen en het bezoeken van warme tropische gebieden, dien je jezelf goed te verzorgen. En zeker als presentatrice van een realitysurvivalprogramma is regelmatig sporten voor Nicolette Kluijver daar deel van. In een pittig Instagram filmpje laat de bloedmooie presentatrice een kort stukje van haar work out routine zien, en wij vragen ons af of het broekje dat ze erbij aan heeft misschien nóg een maatje kleiner kan!

Nicolette Kluijver zondert zich af in sportpakje

Met ruim 9 jaar Expeditie Robinson-ervaring is Nicolette Kluijver inmiddels wel wat gewend. Ze zal er dan ook helemaal niet meer van opkijken dat ze haar workout in de rimboe moet uitvoeren. Al kiest de bloedmooie blonde liever voor een exotisch strand, blijkt uit dit heerlijke filmpje. Met de bijbehorende temperaturen snappen wij ook wel dat Nicolette bijna al haar kleding uit moet trekken om wat koel te blijven, maar we waarderen het alsnog. Met dit fantastische filmpje motiveert Nicolette meteen al haar mede-Nederlanders om zelf ook de sportschoenen aan te trekken. Als het niet is om ook zo’n prachtig lijf te bouwen, is het wel om aan Expeditie Robinson mee te kunnen doen.

Het filmpje toont dat Nicollete Kluijver overduidelijk zelf ook megafit is. En dat kan ook niet anders na zoveel seizoenen van het realitysurvivalprogramma. In het filmpje zien we Nicolette in een piepklein broekje en superstrak klein topje een paar oefeningen uitvoeren. En die zal ze strategisch gekozen hebben, want ze laat trots haar mooiste wapenfeiten zien! Zo harkt de blondine alvast wat kijkers binnen voor wanneer het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson begint. Het minuscule setje laat ook helemaal niets aan de verbeelding over en toont de afgetrainde benen en strakke buik waar Nicolette zo hard voor werkt. Wat een plaatje!

Is Nicolette Kluijver weer verliefd?

Het liefdesleven van de heerlijke presentatrice Nicollete Kluijver wordt al lange tijd goed in de gaten gehouden. Haar recente Instagram-filmpje met als titel “Ik ben verliefd” heeft dan ook voor flink wat opschudding gezorgd! Fans wisten niet hoe snel ze in de comments moesten schieten om hun reactie achter te laten. En wij snappen het volkomen. In het reeds verdwenen filmpje op de Instagram van Nicolette staat ze namelijk te knuffelen met een stel mega lieve hondjes. Breed glimlachend staat de beeldschone blonde op de camera omring door enthousiaste puppies. Buiten de camera beleeft Nicolette kennelijk ook grootse avonturen. Ze schreef erbij: “Deze lieverds komen allemaal van de straat”. Nicolette staat natuurlijk bekend als een grote dierenvriend en helpt ook regelmatig met het opvangen van zwerfdieren. Bij dit filmpje vertelde ze er nog bij: “Gelukkig worden ze hier opgevangen en hebben ze nu een fijn leven.”

Is Nicolette Kluijver samen met voormalig co-presentator Rick Brandsteder?

Dit soort heerlijke filpjes roepen alleen wel nóg meer vragen op over het privéleven van Nicolette Kluijver. Nadat Nicolette zoenend gespot werd met onderhand voormalig co-presentator Rick Brandsteder zijn de geruchten daar ook goed rondgegaan. Dat het stel het ook achter de schermen van Expeditie Robinson erg leuk met elkaar had valt niet meer te ontkennen, maar een liefdesrelatie was er niet, aldus Nicolette. In een interview met RTL Boulevard zei de beeldschone blonde dat ze het echt wel verteld zou hebben als er een relatie met Rick was geweest. De vraag of ze in algehele zin weer aan de man is ontkende ze met blozende blikken…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?