Video: Nicolette Kluijver berijdt sterke vent op afgelegen strandje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nicolette Kluijver heeft een erg wild avontuur beleefd op een afgelegen strandje in paradijs. De blondine klimt zelfs helemaal op een onbekende man.

Nicolette Kluijver pakt het wild aan in het water

Het is één groot avontuur om samen te zijn met Nicolette Kluijver. De presentatrice is voornamelijk bekent van het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Iedereen weet dat het voor de deelnemers enorm afzien is om op een afgelegen eiland te moeten overleven. Zo moeten ze hun eigen eten vinden en ook nog eens strijden in een competitie. Nu is het voor de presentators ook best afzien want de faciliteiten zijn nou eenmaal niet erg goed op het eiland. Nu is het zelfs zo dat Nicolette soms moet worden vervoerd om naar de presentatie plek te kunnen komen. Er zijn niet altijd boten of andere faciliteiten om het water te trotseren. Gelukkig lijkt Nicolette het helemaal niet zo erg te vinden om op de rug van iemand uit de productie te moeten klimmen en te worden gedragen.

Nicolette Kluijver hangt om nek van vreemde man

Op bovenstaande video is te zien dat Nicolette helemaal om de nek van een man hangt terwijl hij hard moet werken om haar droog aan de kant te krijgen. Nicolette zegt zelf dat ze normaal wel zou lopen, maar dat er nog gefilmd moest worden en dat ze microfoons om had. Een volger reageert op de video; ”Nu snap ik waarom er altijd slanke dames op tv zijn. Als ik zo mee genomen moest worden kwam dat niet goed voor die meneer.”.

De pittige wandeling van Nicolette Kluijver

Het is niet makkelijk om zo fit te blijven als dat Nicolette Kluijver is. Hiervoor werkt de blondine dan ook erg hard, door veel te wandelen en sporten. Zo is Nicolette zelfs tijdens de opnames voor Expeditie Robinson druk met een flinke wandeling. Het is natuurlijk erg warm dus Nicolette zweet erg tijdens haar wandeling. De wandeling is niet alleen om fit te blijven, want Nicolette had een missie. Zo wou de blondine graag hondenvoer kopen voor de zwerfhonden in de omgeving. Helaas waren er geen hondenbrokken te vinden dus heeft Nicolette maar brood gekocht voor de beestjes. Op de video is te zien dat ze allemaal enthousiast naar Nicolette toelopen en ze zullen erg blij zijn met het eten dat ze hebben gekregen.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver gaat los met Art Rooijakkers

De knappe Nicolette Kluijver presenteert het tv-programma Expeditie Robinson dit jaar al voor de tiende keer. Hierbij werd ze altijd vergezeld door een mannelijke presentator. Zo heeft Nicolette het een lange periode gepresenteerd met Dennis Wening en ook met Kaj Gorgels. Toch is daar nu weer verandering in gekomen, want haar nieuwe mede-presentator is niemand minder dan Art Rooijakkers. De twee lijken dolgelukkig dat ze het programma samen mogen presenteren en ze zullen heel wat tijd met elkaar spenderen op de afgelegen plek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...