Video: Nauwelijks bedekte Myron Koops laat álles stuiteren tijdens workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Myron Koops maakt mooie beelden om haar volgers tevreden te houden en dit is absoluut geen uitzondering! Kijk maar mee!

Myron Koops is een de blondine die altijd weet te verrassen met haar opmerkelijke foto’s en filmpjes. Deze keer heeft ze dat ook weer voor elkaar gekregen. De blonde influencer heeft recentelijk haar fans opnieuw laten meegenieten van een van haar workout-sessies. In een opvallend klein sportpakje laat ze nauwelijks iets aan de verbeelding over. Al vindt Myron dat helemaal niet erg. Het lijkt haar niets uit te maken. Ze is helemaal bezig om nog een beetje in vorm te blijven tijdens haar zwangerschap en dat is natuurlijk wel bewonderingswaardig van haar.

Lees ook: Myron Koops kruipt op keukenblad voor heerlijk stel foto’s

Myron Koops haar kleine outfit heeft grote impact

Myron Koops schuwt niet om een outfit te dragen die meer enthousiast ontvangen wordt dan geschikt om in rond te lopen. Het kleine pakje laat alles stuiteren, maar eerlijk is eerlijk, het ziet er zeer goed uit. Myron lijkt vastberaden om haar fitnessdoelen te bereiken en deelt deze graag met haar fans. Want wat zou een influencer zijn zonder haar trouwe aanhang? Het pakje doet de meeste van haar volgers in ieder geval wel goed. Die vinden het helemaal mooi om de leuke dame zo te zien. En geef ze eens ongelijk. Wie kan er nou niet genieten van Myron in zo’n fijn pakje? Dat is toch helemaal geweldig?

Myron Koops gaat harder dan verwacht op de loopband

De blondine met haar opvallende lach en geweldige vormen, rent met het grootste gemak over de loopband. Dat zou niemand zo snel verwachten van de hoogzwangere dame. Maar ze rent alsof haar leven ervan af hangt en daarmee lijkt ze verder te komen dan sommige mannen. Myron lijkt niet alleen te genieten van het sporten, maar ook van het delen van de beelden met haar fans. Ze weet dat haar volgers graag een kijkje nemen in haar inspanningen. Die vinden het wel leuk om een beetje te kunnen kijken naar Myron haar sportieve pogingen.

Lees ook: Foto: Flink gegroeide Myron Koops prikt dwars door haar strakke jurkje heen

De stralende lach van Myron Koops

Wat Myron vooral onderscheidt, naast haar indrukwekkende vormen, is haar betoverende lach. Op elke foto straalt ze van oor tot oor met parelwitte tanden. Myron’s lieve lach is een kenmerk dat haar fans keer op keer doet smelten wanneer ze naar haar kijken. Myron deelt niet alleen haar sportieve prestaties, maar ook haar stralende persoonlijkheid met haar volgers. Haar lach is zo liefdevol en aanstekelijk, dat iedereen gelijk vrolijk wordt als ze naar Myron gekeken hebben. En dat is natuurlijk de charme van deze blondine. Met haar onweerstaanbare lach weet ze keer op keer haar volgers weer een beetje meer verliefd op haar te laten worden. Dat is wel fijn zo. Gewapend met haar prachtige lach gaat Myron het leven tegemoet. En natuurlijk blijft ze allemaal mooie kiekjes delen met haar volgers, want daar worden zowel haar volgers, als zijzelf, ontzettend blij van.

Myron Koops heeft op Instagram nog meer mooie foto’s

Als je nou nog meer wil zien van Myron Koops, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar zijn nog veel meer leuke plaatjes te vinden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.