Video: Monica Geuze duwt ballen in haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze filmt zichzelf terwijl ze aan het spelen is met ballen in haar gezicht. Dit is wel een heel gek aanzicht…

Monica Geuze test speeltje op gezicht

In een video die Monica Geuze onlangs deelde met haar volgers op haar sociale media filmt ze zichzelf terwijl ze bezig is met een soort gezichtsmassage. Ze heeft een staaf met daaraan twee balletjes die ze over haar gezicht heen rolt. Daarbij komt soms haar huid daar een beetje tussen. Het lijkt een soort massage-apparaatje. Het vermoeden is dat dit apparaatje je helpt om gezichtsvet te verliezen. Monica lijkt zelf ook niet helemaal goed te weten of het werkt. In een tekst bij de video vraagt ze: “Iemand enig idee of dit soort ongein nou echt helpt?!”.

Monica Geuze is gek op wijn

Recentelijk deelde Monica Geuze heel wat lekkere kiekjes van haar zomer met haar volgers op Instagram. Het is een reeks van 10 foto’s waarbij zij telkens het onderwerp is. In het bijschrift zet ze: “Favoriete zomer kiekjes” De brunette ziet er heerlijk uit op elk van deze prachtfoto’s, maar één ding is wel ontzettend opvallend. Ze heeft in bijna elke foto een wijntje in haar hand. Niks mis mee hoor, Monica! Wij zijn tevreden dat ze heerlijk van haar zomer heeft kunnen genieten.
Monica Geuze vraagt om creativiteit bij volgers en fans

De Nederlandse presentatrice en vlogger is al een tijdje bezig met het drankjes merk Stëlz. Het is een drankje zonder koolhydraten, suiker en glutenvrij, maar mét 4,5% alcohol. De verschillende verkrijgbare smaakjes zijn allemaal fruitsmaken. Monica doet een oproep op haar sociale media en vraagt haar fans en volgers of ze kunnen meedenken. Ze kondigt aan dat de mensen die haar bericht lezen de volgende smaak van Stëlz mogen bedenken. De winnaar krijgt een prijs van 2500 euro én 5% van de winst die dat drankje oplevert.
Monica Geuze snapt niet zo goed hoe vitaminen werken

Wat is het toch een heerlijk stel: Monica Geuze en Kaj Gorgels. Niet op romantisch gebied, maar de twee zijn allerbeste vrienden. Samen nemen ze regelmatig een aflevering voor hun podcast Geuze en Gorgels op. Op de Instagram van Kaj deelt hij een videofragment van een van de afleveringen. Hier benoemt Monica dat ze denkt dat er ook vitaminen in je longen komen wanneer je een vape rookt waar een fruitsmaakje aanzit. Of dit serieus was of niet, is niet helemaal duidelijk, maar de twee kunnen er achteraf gelukkig flink om lachen. Kaj maakt de opmerking van Monica een beetje belachelijk, waarna ook Monica keihard kan lachen om haar eigen opmerking.
Kaj Gorgels beleeft weekend van zijn leven

Niet al te lang geleden was de bekende televisiepresentator Kaj Gorgels jarig. Hij werd 32 jaar oud. Op zijn Instagram deelt hij een aantal foto’s van zijn ‘verjaarweekend’ waar hij ontzettend van genoten heeft. In de eerste foto zie je hem samen met zijn vriendin. Ze geven elkaar een dikke kus. De liefde spat er vanaf! “Nu al zin in mijn 33e verjaardag”, schrijft hij bij de foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!