Video: Monica Geuze duwt ballen in haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze filmt zichzelf terwijl ze aan het spelen is met ballen in haar gezicht. Dit is wel een heel gek aanzicht…

Monica Geuze test speeltje op gezicht

In een video die Monica Geuze onlangs deelde met haar volgers op haar sociale media filmt ze zichzelf terwijl ze bezig is met een soort gezichtsmassage. Ze heeft een staaf met daaraan twee balletjes die ze over haar gezicht heen rolt. Daarbij komt soms haar huid daar een beetje tussen. Het lijkt een soort massage-apparaatje. Het vermoeden is dat dit apparaatje je helpt om gezichtsvet te verliezen. Monica lijkt zelf ook niet helemaal goed te weten of het werkt. In een tekst bij de video vraagt ze: “Iemand enig idee of dit soort ongein nou echt helpt?!”.

Monica Geuze is gek op wijn

Recentelijk deelde Monica Geuze heel wat lekkere kiekjes van haar zomer met haar volgers op Instagram. Het is een reeks van 10 foto’s waarbij zij telkens het onderwerp is. In het bijschrift zet ze: “Favoriete zomer kiekjes” De brunette ziet er heerlijk uit op elk van deze prachtfoto’s, maar één ding is wel ontzettend opvallend. Ze heeft in bijna elke foto een wijntje in haar hand. Niks mis mee hoor, Monica! Wij zijn tevreden dat ze heerlijk van haar zomer heeft kunnen genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze vraagt om creativiteit bij volgers en fans

De Nederlandse presentatrice en vlogger is al een tijdje bezig met het drankjes merk Stëlz. Het is een drankje zonder koolhydraten, suiker en glutenvrij, maar mét 4,5% alcohol. De verschillende verkrijgbare smaakjes zijn allemaal fruitsmaken. Monica doet een oproep op haar sociale media en vraagt haar fans en volgers of ze kunnen meedenken. Ze kondigt aan dat de mensen die haar bericht lezen de volgende smaak van Stëlz mogen bedenken. De winnaar krijgt een prijs van 2500 euro én 5% van de winst die dat drankje oplevert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze snapt niet zo goed hoe vitaminen werken

Wat is het toch een heerlijk stel: Monica Geuze en Kaj Gorgels. Niet op romantisch gebied, maar de twee zijn allerbeste vrienden. Samen nemen ze regelmatig een aflevering voor hun podcast Geuze en Gorgels op. Op de Instagram van Kaj deelt hij een videofragment van een van de afleveringen. Hier benoemt Monica dat ze denkt dat er ook vitaminen in je longen komen wanneer je een vape rookt waar een fruitsmaakje aanzit. Of dit serieus was of niet, is niet helemaal duidelijk, maar de twee kunnen er achteraf gelukkig flink om lachen. Kaj maakt de opmerking van Monica een beetje belachelijk, waarna ook Monica keihard kan lachen om haar eigen opmerking.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Kaj Gorgels beleeft weekend van zijn leven

Niet al te lang geleden was de bekende televisiepresentator Kaj Gorgels jarig. Hij werd 32 jaar oud. Op zijn Instagram deelt hij een aantal foto’s van zijn ‘verjaarweekend’ waar hij ontzettend van genoten heeft. In de eerste foto zie je hem samen met zijn vriendin. Ze geven elkaar een dikke kus. De liefde spat er vanaf! “Nu al zin in mijn 33e verjaardag”, schrijft hij bij de foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.