Video: Model Lieke van der Hoorn danst in microscopisch klein rokje tijdens wild feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe Lieke van der Hoorn heeft een filmpje online gezet waar ze laat zien hoe goed ze met haar kan schudden. 

Model Lieke van der Hoorn laat minuscule outfit zien op spannende video

Natuurlijk weet iedereen inmiddels wel dat Lieke van der Hoorn een ongelooflijke knappe vrouw is. Maar toch blijven haar foto’s en video’s mensen verbazen. En dat is maar goed ook. Dat betekent dat ze in ieder geval nooit saai zullen worden. En dat is eigenlijk alles waar je op hoopt bij de knappe blondine. Met haar heerlijke weet ze er eigenlijk altijd wel een feestje van te maken. Het enige wat Lieke van der Hoorn hoeft te doen om ervoor te zorgen dat haar volgers het naar hun zin hebben is haar aantrekkelijke een beetje heen en weer schudden. Op die manier is er al meer dan genoeg te zien voor haar fans om zich te vermaken. Lieke van der Hoorn vindt het zelf ook helemaal niet erg om met haar zo wild heen en weer te schudden. Dat vindt ze eigenlijk wel fijn, want op die manier voelt ze zich weer eens heel erg verleidelijk.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn showt afgeknelde voorgevel in sportkleding

Het kleine pakje van Lieke van der Hoorn blijkt niet genoeg

Het piepkleine pakje van model Lieke van der Hoorn blijkt maar niet genoeg om alles te bedekken. De knappe blondine schudt ook nog eens wild haar hele op een verleidelijke manier heen en weer. En daardoor kan je al gelijk zien wat er gebeurt. Haar wordt steeds een beetje meer onthuld. Elke keer dat Lieke met haar verleidelijk heen en weer schudt, zie je weer een extra stukje van haar onthuld worden. Dat is helemaal niet erg, want de knappe blondine kan daardoor wel een heel erg mooie video maken. En die video wordt door al haar fans op handen en voeten gedragen. Die vinden het echt een heel erg mooi filmpje geworden.

Lees ook: Foto: Het nietsverhullende jurkje van Lieke van der Hoorn hangt aan zijden draadje
De zeer aantrekkelijke blondine weet precies hoe ze moet verleiden

Met haar ontzettend aantrekkelijke weet de knappe blondine precies hoe ze moet verleiden. De knappe dame zorgt ervoor dat haar foto’s en video’s zo gemaakt zijn dat haar volgers het wel leuk moeten vinden. Dat merk je wel hoor. Want ze draagt in de foto’s en filmpjes vaak de meest verleidelijke en weinig verhullende pakjes. Die lijken bijna zo te zijn gemaakt dat Lieke van der Hoorn ze kan gebruiken in haar spannende content. De fans van de knappe blondine hopen dan ook elke keer weer dat het plaatje dat Lieke met hen deelt iets heel erg intiems zal laten zien. Maar voor alsnog houdt Lieke het heel erg braaf en moeten haar volgers het doen met de beelden die Lieke bereidt is met hen te delen. Maar die zijn ook gewoon erg fijn om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!