Video: Miljuschka Witzenhausen toont een aangename verassing onder haar regenjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Miljuschka Witzenhausen ons vaak trakteert op foto’s waarop ze niet terugdeinst voor het tonen van een stukje huidoppervlak onder het mom van ‘#eerlijkefoto’ was al bekend. Maar we wisten niet dat ze een actie zoals deze ook in haar mars had…

Miljuschka Witzenhausen laat alles zien in magazine

Miljuschka Witzenhausen deelt op haar Instagram stories een zeer interessante video. Ze start met de vraag of haar volgers benieuwd zijn naar wat er onder haar jas te zien is. Dit moet een retorische vraag zijn… Natuurlijk klikken we door naar de volgende story. TV-chef Miljuschka ziet er namelijk altijd prachtig uit. Vervolgens is op beelden te zien dat ze op een Italiaans-ogend pleintje staat met haar gezicht richting een aantal toeschouwende mensen. Vervolgens opent ze haar lange jas, en lijkt ze zonder kleding te poseren voor haar publiek. Op gele hoge hakken staat ze daar, helemaal vrij van haar warme jas. De toeschouwers trekken massaal hun mond open van verbazing. Op de volgende story is te lezen dat als je nieuwsgierig bent geworden (wat natuurlijk iedereen is, want, hoe zou ze er van de voorkant uitzien?) dan kan je op een link naar Miljuschka’s nieuwe magazine drukken. De TV-kok en presentatrice heeft hier met haar lichtbruine trenchcoat verdacht veel weg van een exhibitionist.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen in zomerjurkje heeft ineens haar op vreemde plek

Foodmagazine ‘Miljuschka’

De video heeft veel vragen opgeroepen. Wat zou er allemaal in dat magazine te lezen zijn? De foto voor de nieuwste cover van het magazine ‘Miljuschka’ wordt geplaatst op Miljuschka’s buik zoals te zien is wanneer je op de link drukt. Het nummer gaat over Italië, en daar komt dus veel lekker eten bij kijken. Maar wellicht zijn er ook wel meer prachtplaatjes in te vinden van Miljuschka met weinig kleding aan. Het blijft een mysterie waar ze het allemaal over heeft in haar eigen magazine. Wel duidelijk is dat ze een enorm bezig bijtje is, naast haar drukke baan bij RTL 4, kookt ze voor 24 Kitchen en heeft ze onlangs een eigen Videoland serie gekregen: #eerlijkefoto. Miljuschka zet zich graag in voor het normaliseren van ieder , waarbij gewicht geen rol hoort te spelen. Met haar eigen food-magazine erbij gaat haar carrière heel hard.

Miljuschka’s recepten zijn om van te genieten

De cheffin en presentatrice heeft op Instagram overduidelijk nog een voorliefde voor iets. Dat is namelijk eten. Miljuschka creëert de lekkerste smaakcombinaties en maakt hier heerlijke foto’s van die ze deelt met haar volgers. Van eenpansgerechten tot uitgebreide ovenschotels, alle gerechten zien er uit als een feestje en bevatten niet alleen maar gezonde ingrediënten. Ze bakt daarnaast ook graag taarten en andere zoetigheid. Vaak is haar motto hoe vetter hoe beter de smaak. Dat het eten smullen is, is daarom één ding dat zeker is. Dat heeft het gerecht dan volledig te danken aan Miljuschka, de altijd vrolijke, goedlachse chef.

Lees ook: 5 foto’s van Miljuschka Witzenhausen die bewijzen dat dunne mensen saai zijn

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...