Foto: Miljuschka Witzenhausen in zomerjurkje heeft ineens haar op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen kan niet wachten om op vakantie te gaan. Ze stelt zich de wereld voor als er geen versoepelingen waren gekomen. 

Presentatrice en chef-kok Miljuschka Witzenhausen is helemaal klaar om weer als vanouds op vakantie te gaan. Ze is dan ook heel blij met alle versoepelingen die er aan zitten te komen. Ze kan niet wachten op het ‘oude normaal’, want we hebben veel te lang in deze moeilijke situatie gezeten volgens Miljuschka. Maar het kan natuurlijk ook nog altijd erger. En dat laat Miljuschka in haar leuke filmpje nog eventjes zien. Want daar schetst ze een alternatieve toekomst. Een toekomst, waar geen versoepelingen zijn gekomen en we allemaal nog steeds vol smart zitten te wachten op het moment dat we massaal naar buiten mogen. In deze alternatieve toekomst valt gelijk één ding heel erg op. Miljuschka heeft haar op wel hele bijzondere plekken op haar .

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen klimt achterop bij vreemde man voor nieuw programma
Miljuschka Witzenhausen maakt grappig filmpje in wulps zomerjurkje

In haar prachtige zomerjurkje schetst Miljuscka even de gemiddelde vakantie in coronatijd voor. Namelijk thuis op de bank, koffers nog ingepakt, wachtend op dat verlossende woord dat niet gaat komen. Het land op slot, weer een jaar voorbij. En nog een. En voor je het weet heb je haar zitten op plekken waar je het ook helemaal niet verwacht. Bijvoorbeeld op je bovenlip, of op je kan. Of een grijs kapsel zoals de Kerstman die heeft. Miljuschka veranderd in haar filmpje langzaam van bloedmooie vrouw naar stokoude man. En dat is een klein beetje zonde, maar het ziet er natuurlijk wel gewoon hartstikke leuk uit. Miljuschka heeft een flinke portie humor en die zet ze dan ook graag in op Instagram. Regelmatig kan je daar leuke video’s van deze knappe vrouw vinden.
Miljuschka geeft op Valentijnsdag kusjes met zwoele foto

Behalve grappig kan Miljuschka ook nog eens heel zijn. Voor Valentijnsdag maakte ze deze bijzonder knappe foto van zichzelf. En daarmee wil ze het hele land een dikke zoen geven op de dag van de liefde. Die kan je dus alvast in je zak steken. Het ziet er natuurlijk ook wel heel erg romantisch uit, Miljuschka onder de kleine kusjes. En die zitten daadwerkelijk overal. Miljuschka moet zich eigenlijk een klein beetje gedragen, maar kiest er toch voor om een tikje ondeugend te doen. En dat levert wel een hele mooie foto op. Haar zwoele blik doet je hart sneller kloppen en betovert in een seconde. Nog nooit zijn mannen zo snel voor een vrouw gevallen als voor Miljuschka op deze foto. Eigenlijk zou de beeldschone tv-kokkin vaker zo op de foto moeten staan. Dat is niet alleen leuk voor haar, maar ook voor alle mannen van Nederland, die weg smelten bij een prachtige foto als deze. Miljuschka zou daar dus absoluut goed aan doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!