Razende Miljuschka Witzenhausen neemt ontslag met vreemde video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen is helemaal klaar met hoe dingen nu lopen in haar leven. Ze is zo klaar met alles zelfs dat ze snel, met tas, de deur uit loopt. Waar heeft de ijverige tv-chef nu weer last van? Dit lijkt een duidelijke breuk.

Miljuschka Witzenhausen stiert door het huis heen. Allerlei dingen staan haar tegen en als moeder heeft ze het helemaal gehad. Toevallig stond de camera steeds aan en haar woede-uitbarsting is opgenomen. Miljuschka pakt haar tas, en met een handgebaar gaat ze de deur uit. Hierna wordt gelukkig duidelijk dat de altijd zo vrolijke verschijning maar loopt te acteren. Met wat ondersteuning van haar soundbites-team en goede montage lijkt het net alsof ze het halve huis bij elkaar schreeuwt. Maar wij weten wel beter. Miljuschka is een vrolijke moeder, baas en presentatrice. En nu dus ook actrice in haar eigen reallifesoap.

Miljuschka Witzenhausen toont frustratie

De kwade versie van Miljuschka lijkt net echt. Maar wanneer ze als paashaas verschijnt op Instagram is de moeder ook geloofwaardig. Zelfs als we een actie foto zien van haar in de keuken durven we de realiteit niet van fictie te scheiden. Haar Instagrampagina staat vol satire en grappige filmpjes, afgewisseld met leuke gerechten. Miljuschka weet wel hoe ze het publiek voor zich moet winnen, met als doel wat gratis vermaak (en haar kookboeken verkopen uiteraard). Deze gefrustreerde versie van haarzelf is wederom een succes en vele volgers laten weten al haar moeite en acteerwerk te waarderen. 

Miljuschka Witzenhausen pakt haar tas

Gelukkig heeft ze haar baan bij Miljuschka waar de ondernemer toch wel sinds het begin aan het roer staat of haar carrière bij RTL niet opgegeven. Beide behoudt ze en bij beide toont ze vast niet zo’n extreem gedrag als op deze video. Eén ding weet je nu wel als collega of werknemer van Miljuschka: haar wil je niet kwaad hebben. Dan kan de tv-chef à la Gordon Ramsay flink uit haar slof schieten. Al stuurt hij meestal mensen weg in plaats van dat hij zelf zijn tas pakt en verstrekt. De gefrustreerde tv-chef Witzenhausen kiest zelf eieren voor haar geld en vertrekt

Miljuschka heeft humor

Als er iets is dat deze chef uniek maakt is het haar veelzijdigheid. Ze kan niet alleen goed koken en ondernemen, maar heeft ook genoeg zelfspot om dagen mee vooruit te kunnen. Bovendien is ze nog moeder en presentatrice, naast haar influencer carrière. Ze zet zich zelfs in voor het maatschappelijk belang. Zo had ze het laatst nog aan de stok met de NOS. Die legde volgens de gezondheids-guru teveel de nadruk op dunne lichamen tijdens een rapportage. En nu gaat de kok weer de strijd aan met een andere zender die volgens haar te ver gaat.

miljuschka talpa

Kokkin Witzenhausen ook klaar met Talpa

De aanstaande tv-comeback van Johan Derksen is de tv-chef ook al niet blij mee. Daar moet ze wat over kwijt want nu kan het nog. Als Johan eenmaal weer zit en alles is vergeten dan heeft het eigenlijk weinig zin meer om gefrustreerd achter te blijven als Instagram-commentator. Miljuschka bemoeit zich dus overal mee, dan kan het wel eens voorkomen dat de frustratie te veel wordt. Gelukkig kan ze ook altijd lachen om zichzelf en neemt ze alles niet té serieus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...