Video: Miljuschka Witzenhausen laat zich bekladden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen blijft nog altijd een van de knapste vrouwen van Nederland. Maar ook knappe vrouwen moeten af en toe even onder geklad worden.

Frustraties komen naar boven bij Miljuschka Witzenhausen

De knapste chef van Nederland heeft weer een leuke video voor haar volgers online gezet. En in deze video heeft Miljuschka er helemaal genoeg van. Ze moet even haar frustratie kwijt. Dat doet ze tijdens een moment waarin ze toch veel moet wachten, namelijk wanneer haar make-up gedaan wordt. Ook Miljuschka gaat voor fotoshoots even langs de visagie. Zo wordt de knappe dame nog knapper gemaakt. Maar ze moet wel lang stil zitten. En nu is Miljuschka daar over het algemeen niet zo heel erg goed in. Dus besluit ze om tijdens haar make-up momentje een video te maken. En daarin deelt ze haar laatste frustraties.

Miljuschka ziet er geweldig uit en trekt zich niks aan van reacties

Blijkbaar hebben volgers van de knappe brunette een aantal video’s gedeeld over de beste manieren om af te vallen. Miljuschka laat weten dat ze daar totaal niet op zit te wachten. En geef haar eens ongelijk. Ze ziet er ongelooflijk goed uit, dus afvallen is nergens voor nodig. Gelukkig zit Miljuschka heerlijk zelfverzekerd in haar vel en neemt ze dus geen boodschap aan alle adviezen die ze in haar privéberichten binnen krijgt. Miljuschka blijft gewoon lekker haar ding doen en trekt zich van niemand iets aan. En met succes, want veel mensen vinden de knappe brunette nog steeds een van de meest verleidelijke dames online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen mag naar superdeluxe restaurant

De vriend van Miljuschka heeft de brunette getrakteerd op een heel bijzonder avondje eten. Ze mocht namelijk in een van de meest exclusieve restaurants ter wereld dineren. In dit restaurant, wat er meer uit ziet als een soort attractiepark, inclusief ballenbak voor volwassenen, mocht de prachtige brunette de hele avond verblijven. En dat vond ze echt super om te doen. Vrolijk deelt ze alle foto’s en video’s die ze heeft gemaakt. Miljuschka voelde zich als een kind in een speelgoedwinkel zo vrolijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

De winterlook van Miljuschka Witzenhausen

Als je een kijkje neemt op het Instagram profiel van Miljuschka, dan zal je opvallen dat behalve haar leuke en grappige video’s, de knappe brunette ook een aantal foto’s plaatst. Meestal zijn dit foto’s van shoots die Miljuschka heeft gedaan, waar ze vaak in haar onderkleding poseert. Veel casual foto’s van de knappe brunette zijn moeilijk te vinden. Maar laatst plaatste Miljuschka een foto hoe je haar in het echt tegen zou komen. Met een mutsje op haar hoofd en een bescheiden, winterse jas. En door die foto werd het snel duidelijk hoe leuk Miljuschka eigenlijk is. Want als je er al zo goed uit kan zien in een alledaagse outfit, dan ben je echt een knappe vrouw. Deze winterlook bevestigd maar weer waarom zo veel mannen als een blok vallen voor Miljuschka.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...