Video: Mikky Kiemeney is furieus na aanvaring met Gerard Piqué

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeny werd eventjes op haar plaats gezet. Letterlijk dan. En dat was niet de plaats waar ze zo graag op hoopte. 

De stoel van Mikky Kiemeney was al vergeven

Zoals je kan zien op de video hieronder was het voor Mikky Kiemeney niet mogelijk om naast haar vriend Frenkie de Jong te zitten. En dat vond de knappe blondine natuurlijk erg jammer. Frenkie deed nog een moedige poging om Gerard Piqué, die de stoel van Mikky Kiemeney bezet hield, vrij te maken. Maar Gerard ging met geen mogelijkheid van zijn stoel. In de video zie je Frenkie een gesprek hebben met Gerard en hem te laten proberen op te staan, zodat hij van de wedstrijd kan genieten naast zijn prachtige vriendin. Maar na een tijdje geeft Frenkie de hoop op, met alle gevolgen van dien.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney zit in stadion met enorme scheur in broek

Blijkbaar was er geen ruimte voor Mikky Kiemeney op tribune

Mikky Kiemeney doet extreem hard haar best om naast haar vriend Frenkie de Jong te mogen zitten. De knappe blondine wil koste wat het kost de wedstrijd kijken naast haar vriendje. Het wordt haar echter niet gegund door Gerard Piqué, die absoluut niet zijn stoel af wil staan. Hij zit wel best en wat Frenkie ook probeert, Gerard gaat niet een rij naar achter. Dus doet Frenkie het enige wat hij kan. Hij gaat zitten en bekijkt de wedstrijd. Daar is Mikky duidelijk niet gecharmeerd van. Zou dit dan toch het einde betekenen van een van de meest goedlopende relaties in de voetballerij? En dat allemaal omdat iemand niet van zijn stoel wilde komen. Dat zou wel heel erg bizar worden.

Incident met Gerard Piqué en Mikky Kiemeney blijkt al twee jaar oud te zijn

Maar er was een oplettende fan op Twitter die iets merkwaardigs opviel aan de video. Deze bleek namelijk alweer twee jaar uit te zijn. De video die nu dus opduikt is een oud fragmentje, dat zijn weg weer naar het internet heeft gevonden. Inmiddels zijn Mikky en Frenkie wat verder in hun relatie en zou er niet zo snel een probleem als dit zich voordoen. Het drama lijkt dus niet te bestaan, aangezien het om een akkefietje van zo lang geleden lijkt te gaan.

Zelfs na aanvaring zijn Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong nog steeds gelukkig

Het akkefietje op de tribune, waar Frenkie de Jong vrij snel het bijltje erbij neer gooide en uiteindelijk niet naast zijn vriendin ging zitten, heeft er uiteindelijk in die twee jaar niet voor gezorgd dat Mikky voor een ander koos. In tegendeel, het koppel is namelijk verliefder dan ooit. En dat in een tijd waarin elke bekende voetballer wel vreemd lijkt te gaan. Het is verfrissend om twee bekende mensen in een relatie het zo goed te zien hebben. Frenkie en Nikkie wordt dus absoluut het beste gewenst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!