Foto: Mikky Kiemeney zit in stadion met enorme scheur in broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney juict haar vriend Frenkie de Jong toe in een broek waar je op bepaalde plekken dwars doorheen kunt kijken!

Mikky Kiemeney draagt luchtige broek in stadion

De jaren van de overdreven opgedirkte spelersvrouwen zijn voorbij. In de tijd van Yolanthe en Sylvie kon je deze zogenaamde WAGs (wives and girlfriends) op de tribunes altijd herkennen aan hun extreem dure kleding, peperdure tasjes en zonnebrillen en een dikke laag make-up. Tegenwoordig zitten de vrouwen en vriendinnen van topspelers er héél anders bij in het stadion! Mikky Kiemeney is het perfecte voorbeeld van zo’n moderne spelersvrouw. Als je niet beter zou weten, zou je haar zeker niet koppelen aan een voetballer met meerdere miljoenen op de bank. Mikky gaat in Camp Nou, de thuishaven van FC Barcelona, liever voor comfortabel en casual. Haar laatste wedstrijddag-kloffie ging wat dat betreft misschien nét iets te ver. Er zat namelijk een scheur in haar broek waar je ú tegen zegt. Netjes is anders, maar extra ventilatie is in het warme Barcelona natuurlijk altijd welkom!

Mikky Kiemeney stadion fc barcelona

Lees ook: Mikky Kiemeney vertrekt met Frenkie de Jong naar Madrid

Mikky Kiemeney is lekkerste snack in stadion Barcelona

Die enorme scheur in haar broek doet weinig af aan het feit dat Mikky Kiemeney één van de leukste dames op de tribune is! Mikky is door de jaren heen steeds meer verzot op Barcelona geworden. Haar Instagram is tegenwoordig één grote liefdesverklaring aan de Spaanse kuststad. Ook haar liefde voor de club van haar vriend Frenkie de Jong lijkt gegroeid. Mikky is van origine een echt hockeymeisje, maar inmiddels is ze gewoon bij elke thuiswedstrijd aanwezig. Wat wel opvalt is dat ze áltijd een bak popcorn op haar schoot heeft. Zou ze die enorme kokers vol gepofte mais gebruiken om nóg grotere gaten in haar broek te verhullen? Of is ze stiekem zó verslingerd aan de Camp Nou-popcorn, dat ze niet voor Frenkie, maar vooral voor deze snack naar het stadion komt? Als je het ons vraagt, blijft de lekkerste snack in het Barcelona-stadion natuurlijk Mikky Kiemeney zelf!

Mikky Kiemeney is dikke vriendinnen met vrouw Lewandowski

Mikky Kiemeney heeft in eerdere interviews regelmatig aangegeven dat haar verhuizing naar Barcelona in het begin best eng was. Ze had daar geen contacten, geen werk en moest de stad helemaal in haar uppie verkennen. Frenkie is het grootste deel van de dag op het trainingscomplex, dus moest Mikky zichzelf redden. Inmiddels is de blondine helemaal thuis in de Spaanse stad. Ook haar sociale kring is véél groter dan toen. Ze heeft nu warm contact met andere spelersvrouwen, met wie ze het ook steeds gezelliger lijkt te hebben. Eén dame springt er wat dat betreft uit: Anna Lewandowska, de vrouw van Robert Lewandowski. Anna heeft een vast plekje naast Mikky in het stadion, en de beeldschone dames doen ook regelmatig hun workouts zij aan zij. Eerste rij zitten in Camp Nou is leuk, maar we zouden stiekem nóg liever een seizoenskaart voor deze workoutsessies bemachtigen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak