Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag InsideMerel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet. 

De heren van VI maken excuses aan Merel Ek

Als Merel Ek in de studio van VI is, dan weet je eigenlijk al dat het er niet al te serieus aan toe kan gaan. De prachtig blondine is eigenlijk vooral bezig met zichzelf zoveel mogelijk afzonderen voor het geval er weer een flauwe grap tegen haar wordt gebruikt. Ook deze keer was het weer raak. Tijdens het bespreken van een serieus onderwerp, namelijk Matthijs van Nieuwkerk, werd er door Wilfred even een flauw grapje ingezet. En gelijk daarna verontschuldigde hij zich aan Merel, omdat ze op de een of andere manier alleen dit soort grappen uithalen als Merel in de studio zit.

Lees ook: Foto: Merel Ek durft eindelijk zonder belangrijk kledingstuk bij Vandaag Inside te zitten

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Merel Ek krijgt weer vieze plaatjes voor ogen

De mannen aan tafel bespraken presentator Matthijs van Nieuwkerk, want hij zou met de mensen die hij gekwetst heeft tijdens zijn programma, een rondje door het bos gaan wandelen om het uit te praten. Daar valt op zich natuurlijk wel wat over te zeggen en dus besluiten de heren om hun ongezouten mening over het onderwerp te geven. Ook Merel mag haar zegje doen. Maar dan gooit Wilfred er, zoals je dat van hem gewend bent, een ordinair filmpje doorheen. Hij zegt nog wel beelden te hebben van Matthijs in het bos en dat het er nogal heftig aan toe ging. Wilfred biedt daarna vooral z’n excuses aan bij Merel, die zich waarschijnlijk voor de honderdste keer zichzelf afvraagt waarom ze nog bij Vandaag Inside gaat zitten. Het filmpje kan je hier kijken!

Voor kijker Vandaag Inside is Merel Ek onmisbaar

De knappe blondine heeft zichzelf in relatief korte tijd onmisbaar gemaakt voor de kijker van VI. Merel kan zich prima weren tegen de grappen en grollen van de heren aan tafel en heeft daarmee aangetoond dat ze een stoere vrouw is die mee kan gaan met het geneuzel van de gemiddelde man. En daar scoort ze natuurlijk punten mee. Daarbij is ze ook nog eens een prachtige verschijning, dus elke uitzending van Vi waar Merel bij aanschuift, wordt automatisch een stuk interessanter om naar te kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Ek (@merelek)

Merel Ek onderdeel van groep vol sterke vrouwen bij VI

Als het gaat om sterke en aantrekkelijke vrouwen, dan hebben ze daar bij VI een overvloed van. Eerst Hélène Hendriks, toen Noa Vahle en nu Merel Ek. Het lijkt er sterk op dat de studio van VI een verzamelplaats is voor ontzettend interessante en aantrekkelijke blondines. En dat is natuurlijk erg goed nieuws. Tenminste, voor de heren aan tafel dan. Het komt wel als verrassing dat zelfs met de flauwe opmerkingen van Johan Derksen er nog niemand weggerend is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...