Video: Merel Ek geeft onverwachte reactie op gewaagde uitspraak Johan Derksen tijdens VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De grove uitspraken van Johan Derksen zorgen vaak voor een boze Merel Ek bij Vandaag Inside. Maar dit keer heeft de blondine een onverwachte reactie klaarliggen!

Sinds het trio Derksen, Van der Gijp en Genee naar Vandaag Inside is gegaan, worden veel meer verschillende onderwerpen aangesneden. Zo gaat het bijvoorbeeld over de Televizier-Ring verkiezingen of over politieke onderwerpen. Aan tafel worden inhoudelijke discussies gevoerd die bij Veronica Inside ondenkbaar waren.

Merel Ek is het eindelijk eens met Johan Derksen

Wat zeker ook bijdraagt aan de diepere gesprekken, is de keuze voor gasten die veel van het onderwerp afweten. Zo is Merel Ek vaak aanwezig als er iets speelt in het politieke landschap. Dit zorgt meestal voor felle discussies tussen Merel en Johan Derksen, die nooit op één lijn lijken te zitten. Tot nu! In een gesprek over de stikstofdiscussie noemt Johan Derksen Wopke Hoekstra een slapjanus die niet inzag wat zijn uitspraken zouden veroorzaken. Hoewel niemand aan tafel het met Johan eens is, staat Merel Ek in de hoek op en geeft de politiek verslaggeefster Johan gelijk!

Merel Ek voorkomt val cameraman in de wandelgangen van VI

Naast de dagelijkse uitzendingen op SBS 6, heeft de talkshow Vandaag Inside ook nog een online rubriek genaamd In de Wandelgangen. Dagelijks blikt Wilfred Genee met een gast terug op de uitzending en hebben ze het over niet besproken onderwerpen. Dit keer liep Merel Ek met Wilfred mee. Tijdens de korte wandeling ging het over de misser van premier Rutte, die dacht dat de melkprijs voor de boer een euro hoger was dan daadwerkelijk het geval was. Maar nog voordat Merel goed antwoord kon geven, kwam er iets tussendoor. De cameraman die het gesprek volgt, liep achteruit van een opstapje af. Hij had dit echter niet door en Wilfred wist hem net op tijd te helpen.

Merel Ek naast verslaggeefster ook modemeisje

Merel Ek is een graag geziene gast bij Vandaag Inside om haar kennis van de politiek. Maar soms wordt er meer van haar gevraagd dan haar mening over wat er in de Tweede Kamer gebeurt. Job Knoester, die aan tafel mocht zitten bij de uitzending, twijfelde enorm over wat hij aan moest doen. De altijd kleurrijk geklede advocaat wist niet of hij met de warmte weer voor een mooi colbert kon gaan en welke het dan moest worden. Hij vroeg daarom Merel Ek om advies. De politiek verslaggeefster is de moeilijkste niet en schoot hem graag te hulp. De twee kwamen samen tot een goede keus en poseerden ook nog even voor een foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!