Video: Hélène Hendriks verrast Merel Ek met uitspraak over triootje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens de uitzending van HLF8 waagt Hélène Hendriks het erop en doet ze een ontzettend verrassende uitspraak over een triootje. Merel Ek schrikt zich helemaal kapot!

We kennen vast allemaal het programma HLF8 wel. Je zou het bijna alleen al kijken omdat Hélène Hendriks het presenteert. De prachtige blondine zit regelmatig aan tafel om gesprekken aan te gaan met verschillende mensen over van alles en nog wat. Onlangs zat Hélène Hendriks aan tafel met, onder andere, Merel Ek en Goedele Liekens. Goedele Liekens schoof aan vanwege haar expertise op het gebied van slaapkameravontuurtjes.

Hélène Hendriks maakt opmerking tijdens live uitzending

Hélène Hendriks wil haar aflevering graag afsluiten met een gesprekje over de spannende gebeurtenissen in de slaapkamer en geeft Goedele het woord. De Vlaamse werkt mee aan een serie die dus gaat over die slaapkameravontuurtjes. In de serie is een meid hard opzoek naar haar ‘climax moment’, maar lijkt deze maar niet te vinden. Ze gaat dus flink experimenteren om het ultieme genot te vinden. Goedele vertelt dat, wanneer jongeren prestatiedruk voelen, ze allerlei verkeerde dingen ondernemen, zoals speeltjes en triootjes. Hélène kijkt verbaast en onderbreekt de Vlaamse expert: “Een trio? Dat is toch niet per se fout?” Merel Ek weet uit verbazing even niet meer wat ze moet doen en begint te lachen. Hélène lijkt het dus wel te zien zitten om met twee anderen het bed in te duiken. Lekker bezig, Hélène! Goedele legt nog even uit voor de kijker dat een trio misschien toch niet helemaal de juiste manier is om spannende en dingen te ontdekken.

Ook vertelt Goedele nog een grappig aspect uit de serie. Ze vertelt dat de hoofdrolspeelster probeert om te vertellen aan de mannen wat ze in bed moeten doen. Eén van de uitspraken die ze doet, is haast om om te gieren. Ze zegt: “Dat is mijn ‘knopje’, dat is geen kraslot! Je moet daar zachtjes mee doen.”

Hélène Hendriks verbaasd trio

Hélène Hendriks neemt Merel Ek in de maling bij HLF8

Wanneer je een programma presenteert, moet je er natuurlijk altijd goed uitzien. Ook als je te gast bent aan de tafel van een praatprogramma als HLF8 is het belangrijk om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er achter de schermen allerlei stylisten die dat soort dingen voor je regelen. Ze kiezen je outfit uit, zorgen dat je haar goed zit én doen je make-up. Op die manier glim je bijvoorbeeld niet op televisie als je een beetje zweet. Door al dat geregel, kunnen er soms wat dingen ontsnappen en vergeten worden. Onlangs kwam er een aflevering van HLF8 online waar Hélène een grapje uithaalt met Merel Ek. De presentatrice gaf Merel een compliment over haar mooie outfit en dat ze er goed uitziet. Vervolgens haalt ze er een foto van zichzelf van de week ervoor bij. Daar blijkt ze precies hetzelfde outfitje aan te hebben! Zowel Hélène als Merel én het publiek kunnen er goed om lachen.

Merel Ek pakjeHélène Hendriks pakje

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!