Video: Merel Ek beleeft verklapt haar grootste climax tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek had vele hoogtepunten bij Vandaag Insidemaar haar grootste climax onthuld ze in deze video op Instagram. 

Van alle momenten tijdens Vandaag Inside vond Merel Ek dit de leukste

Merel Ek komt geregeld te gast bij het programma Vandaag Inside. En elke keer moet ze zich na afloop weer afvragen waarom ze in hemelsnaam is geweest. De knappe verslaggeefster vindt het heel gezellig tijdens de show, maar kan de erg platte momenten soms maar moeilijk verdragen. Toch vindt ze dat soort momentjes stiekem veel leuker dan ze laat blijken. Dat merk je wel aan het hoogtepunt van Merel Ek. Dat deelt ze namelijk met een leuke video op Instagram. En dit fragment is wel het toppunt van flauwe humor. Merel gaat in het filmpje dan ook helemaal stuk. Een teken dat ze de humor van de heren toch leuker vindt dat gedacht.

Lees ook: Video: Merel Ek schaamt zich dood na filmpje bij Vandaag Inside
Merel Ek moet hard lachen om gevoelige kwestie

Toen Merel te gast was bij Vandaag Inside gebeurde er iets onverwachts. En dat had alles te maken met de andere gast die aflevering, namelijk Gerard Joling. Die besloot om zijn lolbroek aan te trekken en even een paar heerlijk flauwe grappen tussendoor uit te halen. Toen het aan tafel ging over het gevoelige onderwerp stikstof, liet Gerard even wat van zijn eigen stikstof horen. hij liet dwars door de uitzending een ontzettend harde boer. En daar ging natuurlijk iedereen in de studio helemaal stuk om. Ook Merel, die na het moment blauw lag van het lachen. Merel kan de flauwe humor in de studio van VI dus ontzettend goed hebben. Sterker nog, ze lacht er zelf misschien wel het hardst om. En dat maakt van Merel Ek eigenlijk een nog grotere kanjer dan ze al is.
Merel Ek voelt zich extreem op haar gemak bij VI

De verleidelijke blondine voelt zich overigens extreem op haar gemak in de studio van Vandaag Inside. Ze is ook erg welkom en je voelt dat door de uitzending heen. Natuurlijk worden er flauwe grapjes gemaakt, sommige ook met en over Merel, maar dat vindt de knappe verslaggeefster juist wel fijn. Ze houdt er niet van als alles zo serieus wordt genomen. Daarom is het voor Merel ook zo’n verademing dat ze bij VI een beetje flauw en leuk mag doen. Dat scheelt haar ook weer.

Kijkers zien Merel Ek graag terug

De reacties op Instagram liegen er niet om. De fans van Vandaag Inside zien Merel Ek graag terugkomen. Die hebben het afgelopen jaar flink kennis kunnen maken met Merel en wat ze van haar gezien hebben is gewoon enorm bevallen. Als het aan het publiek ligt komt Merel Ek volgend seizoen nog veel vaker terug. Dat kan nog wel eens van pas komen, mocht een van de heren toch plotseling aan stoppen denken. De vrouwelijke vervanger staat al klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!