Foto: Is dit de nieuwe vriendin van Oranje-speler Memphis Depay?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Memphis Depay lijkt het de komende tijd niet alleen met voetbal druk te hebben. Hij is ook op relationeel vlak een echte goalgetter. Maar met wie dit keer?

Ditmaal gaat Memphis Depay voor een beeldschone vrouw die wij ook al kennen. Dat is niemand minder dan Janice Blok! Wie? Je weet wel, de ex van Donny Roelvink. Het samenzijn tussen deze twee is iets minder goed verlopen helaas en ze hebben recent een punt achter hun relatie gezet. Iets dat Memphis mogelijk ook gedaan heeft met een deel van z’n carrière trouwens.

Memphis Depay vast aan Janice Blok, maar los van club?

Janice Blok is de ex van mediapersoonlijkheid en model Donny Roelvink. Blijkbaar wilde Janice een iets sportievere man nadat het uit was gegaan met Donny. Ze heeft inmiddels tijd genoeg gehad om zichzelf te heroriënteren op de datingmarkt. Na lang nadenken lijkt Memphis dit keer uit de bus te zijn gekomen als winnaar. Geruchten waren er al genoeg dat de twee wel eens vaker bijpraten, en dan meer over elkaar dan over voetbal. Janice zit wel nog een beetje mysterieus te doen op social media. Maar ondertussen lijken er genoeg signalen te zijn dat het goed botert tussen de twee. In tegenstelling tot Memphis en zijn club FC Barcelona. Hier speelt hij al een tijdje tijdens wedstrijden heel erg korte tijden of helemaal niet zelfs. In de datingwereld lijkt Memphis echter wel te mogen spelen.

Janice als een blok gevallen voor Memphis Depay

 “Hij ziet er goed uit”, vertelde de inmiddels 30 gepasseerde Janice, en gaf hierna aan “Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer.” Een toekomstige Instagram foto met de twee erop, waarin ze elkaar diep in de ogen aankijken, of samen staren naar nieuwe clubs voor Memphis, lijkt enkel afwachten. Als je club je niet meer opgesteld en het WK is nog een tijdje weg, dan is een relatie om jezelf bezig te houden erg fijn natuurlijk. Janice staat vast wel open voor dat toekomstbeeld. Ze ondersteunde Donny ook vaak zat met zijn carrièreplannen en was op zijn Instagram en de diverse video’s van de stuk jongere Donny erg vaak te vinden. Die twee hadden wel hun modellen bestaan als gemeenschappelijke factor, maar Memphis en Janice vinden vast ook wel iets.

Klaar met Donny, waar gaat zijn transfer naartoe?

Niet alleen Janice heeft tijd gehad voor een nieuwe liefde sinds het uitging met Donny. Hijzelf lijkt mogelijk te daten met niemand minder dan Yolanthe Cabau. Dat is dan weer een ex-voetbalvrouw. Erg toevallig natuurlijk. Of Janice een echte voetbalvrouw aan het worden is en of er aan de geruchten binnenkort een eind wordt gemaakt door de YouTuber, mogelijk op haar eigen Youtube-kanaal in plaats van een Juice Channel? Dat is allemaal nog toekomstmuziek. Memphis lijkt zich helemaal niet zo bezig te houden met allerlei geruchten ondertussen. Zowel over zijn club als over zijn mogelijke relatie met Janice houdt hij zijn mond dicht. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!