Foto: Is dit de nieuwe vriendin van Oranje-speler Memphis Depay?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Memphis Depay lijkt het de komende tijd niet alleen met voetbal druk te hebben. Hij is ook op relationeel vlak een echte goalgetter. Maar met wie dit keer?

Ditmaal gaat Memphis Depay voor een beeldschone vrouw die wij ook al kennen. Dat is niemand minder dan Janice Blok! Wie? Je weet wel, de ex van Donny Roelvink. Het samenzijn tussen deze twee is iets minder goed verlopen helaas en ze hebben recent een punt achter hun relatie gezet. Iets dat Memphis mogelijk ook gedaan heeft met een deel van z’n carrière trouwens.

Memphis Depay vast aan Janice Blok, maar los van club?

Janice Blok is de ex van mediapersoonlijkheid en model Donny Roelvink. Blijkbaar wilde Janice een iets sportievere man nadat het uit was gegaan met Donny. Ze heeft inmiddels tijd genoeg gehad om zichzelf te heroriënteren op de datingmarkt. Na lang nadenken lijkt Memphis dit keer uit de bus te zijn gekomen als winnaar. Geruchten waren er al genoeg dat de twee wel eens vaker bijpraten, en dan meer over elkaar dan over voetbal. Janice zit wel nog een beetje mysterieus te doen op social media. Maar ondertussen lijken er genoeg signalen te zijn dat het goed botert tussen de twee. In tegenstelling tot Memphis en zijn club FC Barcelona. Hier speelt hij al een tijdje tijdens wedstrijden heel erg korte tijden of helemaal niet zelfs. In de datingwereld lijkt Memphis echter wel te mogen spelen.

Janice als een blok gevallen voor Memphis Depay

 “Hij ziet er goed uit”, vertelde de inmiddels 30 gepasseerde Janice, en gaf hierna aan “Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer.” Een toekomstige Instagram foto met de twee erop, waarin ze elkaar diep in de ogen aankijken, of samen staren naar nieuwe clubs voor Memphis, lijkt enkel afwachten. Als je club je niet meer opgesteld en het WK is nog een tijdje weg, dan is een relatie om jezelf bezig te houden erg fijn natuurlijk. Janice staat vast wel open voor dat toekomstbeeld. Ze ondersteunde Donny ook vaak zat met zijn carrièreplannen en was op zijn Instagram en de diverse video’s van de stuk jongere Donny erg vaak te vinden. Die twee hadden wel hun modellen bestaan als gemeenschappelijke factor, maar Memphis en Janice vinden vast ook wel iets.

Klaar met Donny, waar gaat zijn transfer naartoe?

Niet alleen Janice heeft tijd gehad voor een nieuwe liefde sinds het uitging met Donny. Hijzelf lijkt mogelijk te daten met niemand minder dan Yolanthe Cabau. Dat is dan weer een ex-voetbalvrouw. Erg toevallig natuurlijk. Of Janice een echte voetbalvrouw aan het worden is en of er aan de geruchten binnenkort een eind wordt gemaakt door de YouTuber, mogelijk op haar eigen Youtube-kanaal in plaats van een Juice Channel? Dat is allemaal nog toekomstmuziek. Memphis lijkt zich helemaal niet zo bezig te houden met allerlei geruchten ondertussen. Zowel over zijn club als over zijn mogelijke relatie met Janice houdt hij zijn mond dicht. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...