Video: Maxim Hartman heeft krankzinnige theorie over nieuwe hype ‘navel pulling’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxim Hartman staat er nou niet om bekend om een genuanceerde mening te hebben. Hij zegt vaak gewoon waar het op staat. 

Samen met Willem Treur en zijn voormalig, nu weer nieuwe, sidekick René van Leeuwen, bespreekt Maxim Hartman de afgelopen week in hun podcast wat een Week! en dat is eigenlijk altijd wel genieten. De drie mannen weten er altijd een interessante uitzending van te maken. Dat moet ook wel, want het zijn drie aparte figuren op zich. Willem Treur is een beetje de stem van rede, René van Leeuwen brengt er enthousiast allemaal onderwerpen in en Maxim Hartman hangt daar dan als een nukkige vader boven, die overal lekker zijn eigen draai aan geeft. En dat geeft natuurlijk een ontzettend mooie combinatie. Geen wonder dat ze zoveel trouwe luisteraars hebben. Het is elke keer weer genieten.

Deze week gaat het over navel pulling

Er is weer een nieuwe trend online, namelijk het navel pulling. Waarom het zo populair is weet niemand, maar Maxim ziet er in ieder geval wel de voordelen van in. Hij gaat er in Wat een Week! helemaal op in en bestudeert het onderwerp aandachtig. Hij besluit om de ene na de andere theorie erop los te laten. Het is maar goed dat Maxim geen biologie docent is geworden. Aan de andere kan is dat ook weer jammer, veel jongeren zouden een man als Maxim voor de klas wel kunnen waarderen. In deze video kan je zien wat Maxim allemaal over het onderwerp te zeggen had.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!