Video: Max Verstappen onthult zeer opvallend detail op zijn nieuwe racehelm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De nieuwe helm van Max Verstappen is bekend! De makers hebben een zeer vet detail op de helm gemaakt wat typisch bij hem past…

In een video op Instagram Max Verstappen zijn nieuwe helm bekendgemaakt. Verstappen lijkt de helm zelf erg mooi te vinden. Er staan namelijk een aantal vette details op. Ook zegt hij zelf dat het design van de helm een beetje een ’throwback’ naar zijn carrière in de formule 1 geeft. Het meest opvallende details is dat er een grote leeuw op de bovenkant van de helm staat. Verder zitten er chrome-achtige delen bovenop de helm, precies bij de hoektanden van de leeuw, wat er erg vet uitziet. Wil jij de video van de bekendmaking van de helm zelf zien? Kijk dan hier!

Andere opvallende details helm Max Verstappen

Naast de leeuw bovenop, zijn er ook nog een aantal andere gave details terug te zien op de helm. Zo staan er drie sterren op de achterkant die natuurlijk staan voor de drie wereldtitels die Verstappen heeft weten te bemachtigen. Hij zegt hierover in het filmpje dat hij hoopt volgend jaar vier sterren op zijn helm kan zetten. Naast de sterren is er nog een ander groot details terug te vinden op de helm. Max geeft zelf al aan dat de helm een beetje een ’throwback’ geeft naar zijn voorgaande jaren in zijn race carrière. Dit komt door de kleuren die er op zitten. De helm lijkt qua kleuren een beetje op de helm die hij droeg in zijn eerste seizoen bij het team Toro Rosso, wat later AlphaTauri werd, en komend seizoen Visa Cash App RB. Het bevat namelijk de kleur wit, dezelfde kleur als de stier van Toro Rosso toentertijd. Wil jij alle foto’s zien van de helm? Klik dan hier!

Max Verstappen Kelly Piquet

Meer zien van Max Verstappen en Red Bull-Racing?

Wil jij Meer zien van Max Verstappen en Red Bull-Racing? Klik dan op de blauwe namen om naar hun Instagram accounts te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.