Video: Max Verstappen crasht bijna op Texaans landweggetje vlak voor GP in Verenigde Staten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is inmiddels wel bekend dat Max Verstappen ervan houdt om tussen het racen door ook een beetje plezier te maken. Misschien te veel plezier. 

Max Verstappen stapt in groot off-road voertuig

De coureur heeft ontzettend veel zin in de GP van de Verenigde Staten. Maar voordat Max weer in zijn oude vertrouwde wagen stapt, en waarschijnlijk weer met twee vingers in zijn neus de overwinning haalt, mocht hij even wat leuks doen. Max Verstappen mocht namelijk een heerlijk rondje rijden in een lekker grote wagen. En dat deed hij niet op een verharde weg, maar op een lastig en vermakelijk zandweggetje. Dat is voor Max ook een beetje een nieuwe uitdaging, maar de coureur heeft het tijdens dit ritje wel ongelooflijk naar zijn zin gehad. In het begin maakte hij zich nog wel een beetje zorgen. Dat kan je in de video ook wel  aan hem horen. Al probeert hij alles natuurlijk op zijn eigen manier een beetje weg te lachen.

Lees ook: Max Verstappen-fans ontdekken verdacht weetje over Kelly Piquet: ‘net broer en zus’

Max Verstappen mag lekker hard door de bochten scheuren

De coureur mag even lekker los gaan in de Ford waar hij in zit. Dat moet ook wel, want ze hebben Max gevraagd om de limieten van de wagen op te zoeken. Max mag dus proberen om zoveel mogelijk los te gaan met de auto. Dat betekent lekker scherpe bochten maken, hard over de weg knallen en vooral heel veel plezier maken. Dat lukt Max Verstappen wel zo te zien. Als je de video zo ziet, dan is de coureur zeker niet bezig met voorzichtig rijden. Ook op het zandweggetje probeert Max gewoon de snelste tijd neer te zetten. Zet Max Verstappen achter een stuur en dat is wat je krijgt. Daar kan hij helemaal niets aan doen. Maar de coureur weet zich wel goed te weren op het bijzondere parcours.

Max wordt eventjes uitgedaagd om nog harder te gaan

Na het eerste rondje is het tijd om op een iets ander parcours te gaan rijden. Er wordt aan Max gevraagd of hij er nog een beetje zin in heeft. Daar antwoord hij vastberaden ‘ja’ op. Dan wordt Max uitgedaagd om op een nog uitdagender stukje te gaan rijden. En dat hoef je de coureur natuurlijk geen twee keer te vertellen. Dus Max stapte weer zijn wagen in en begon met het rijden van het andere rondje. En daar vloog hij toch eventjes bijna uit de bocht, zo hard ging het er aan toe.

Max neemt risico’s op gevaarlijk parcours

Zoals je op de video hieronder kan zien scheurt Max nog harder door de bochten en doet hij nog meer zijn best om het uiterste uit de auto te halen. Dat heeft bijna tot gevolg dat Max een stukje uit de bocht vliegt. Maar de coureur houdt de wagen onder controle en scheurt als een bezetene over de weg. Het ziet er zo allemaal wel erg spannend uit. Het gaf Max Verstappen een laatste training voor hij de GP van de Verenigde Staten tegemoet gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.