Max Verstappen-fans ontdekken verdacht weetje over Kelly Piquet: ‘net broer en zus’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Instagram hebben enkele volgers opgemerkt dat Max en Kelly wel erg op elkaar lijken, bijna als broer en zus. Zou het kunnen dat hun sterke relatie leidt tot een gelijkenis? Misschien is het toch een goed idee om voor de zekerheid een DNA-test te overwegen? 

Fans vinden Max Verstappen lijken op vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben onlangs op social media voor opschudding gezorgd, nadat ze samen op een foto verschenen. Veel van Max’s volgers  merkten op dat het stel opvallend veel op elkaar lijkt. Sommigen beweren zelfs dat ze als twee druppels water zijn en op broer en zus lijken: “siblings or dating?” is de reactie. Met hun vergelijkbare donkere ogen en gezichtsvormen lijkt het bijna alsof ze dezelfde genetische code delen. Max wordt door hele wereld bewonderd om zijn prestaties op de racebaan. Ondertussen lijken sommigen nu ook gefascineerd door deze opvallende gelijkenis tussen de Formule 1-ster en zijn charmante vriendin, Kelly Piquet. Het is algemeen bekend dat in sommige langdurige relaties partners fysiek op elkaar kunnen gaan lijken. Zou dit het geval zijn?

Lees ook: Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Hoe hebben Max Verstappen en Kelly Piquet elkaar leren kennen?

Na de breuk met zijn ex kondigde Max Verstappen zijn relatie met Kelly Piquet aan, een Braziliaans model geboren in Duitsland. Ze is de dochter van F1-legende Nelson Piquet en Sylvia Tamsma, een Nederlands model. Ze bracht haar jeugd door in Frankrijk, Brazilië en Engeland, en beheerde de sociale media voor de Formule E in 2015. Op 33-jarige leeftijd besloot ze met de toen 24-jarige Verstappen aan te pappen. Voordat ze begonnen te daten, kenden ze elkaar al via Kelly’s broer Nelson. Vanwege het leeftijdsverschil was een relatie destijds misschien te vroeg. Hoewel er geruchten over een verloving circuleren, blijft dit onbevestigd. Ook vragen veel mensen zich af of de aanwezigheid van Max heeft geleid tot de breuk van de relatie van Kelly en haar ex-vriend Daniil Kvyat.

Liefdesleven Kelly Piquet is opmerkelijk te noemen

De Formule 1-wereld staat bekend om zijn snelheid, spanning en soms verrassende wendingen. Toch had niemand kunnen voorspellen dat het liefdesleven van Kelly Piquet voor zo’n opschudding zou zorgen. Het is geen geheim dat Kelly in het verleden een relatie had met de Russische coureur Daniil Kvyat, met wie ze zelfs een dochter deelt. Maar ze heeft haar hart verloren aan niemand minder dan de huidige wereldkampioen, Max Verstappen. Opmerkelijk genoeg heeft Daniil Kvyat recentelijk publiekelijk Max Verstappen beschuldigd van het stelen van zijn vriendin. De Formule 1-paddock gonst van de geruchten en speculaties over deze intrigerende liefdesdriehoek. Terwijl de race op het circuit doorgaat, lijkt er buiten de baan een heel ander soort competitie te ontstaan. Max en Kelly lijken zich er in ieder geval niks van aan te trekken. Die gaan gewoon door met hun leventje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.