Video: Max Verstappen belachelijk gemaakt door ex-teamgenoot Ricciardo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft een geweldige band met zijn ex-teamgenoot Ricciardo. Dat bewijst deze video wel weer.

Het Formule 1-circus is aangekomen in Texas. Hier zien de twee ex-teamgenoten elkaar weer voor het eerst sinds Japan. Ricciardo kan het niet laten om even snel naar Max Verstappen toe te gaan. En dat levert een erg mooie video op.

Ricciardo loopt Max Verstappen mis

De twee mannen zijn naast de baan ontzettende goede vrienden. Na de race in Japan was Max Verstappen gekroond tot wereldkampioen. Dit ging niet zonder slag of stoot. Na de race was er nog steeds veel onduidelijkheid over de titel van Max Verstappen. Door al deze onduidelijkheid en hectiek heeft Daniel Ricciardo niet de kans gekregen om Max Verstappen nog te zien en feliciteren. Max had namelijk aangegeven dat hij dezelfde dag nog vertrok uit Japan.

Max Verstappen knuffelt zijn ex-teamgenoot Ricciardo

Toen Daniel Ricciardo Max Verstappen weer voor het eerst zag in het echt, kon hij het niet laten om hem even belachelijk te maken. Het begon met een knuffel om de Nederlander te feliciteren. Dit gebeurde op een manier die alleen Daniel Ricciardo zou doen. Ricciardo liet weten dat hij Max alleen had geappt, maar nog niet had gezien. Voor de race in Texas heeft de Australiër, Daniel Ricciardo, zijn baard zo geschoren zoals vele Amerikanen het ook hebben. Max Verstappen reageert daar komisch op met “gaat het wel”. Op dit moment vond Ricciardo het tijd om Max even op zijn plek te zijn. Hij vroeg “kan jij wel een baard laten staan”? Dit kan Max Verstappen nog niet, laat hij weten. Voor alle camera’s maakte Ricciardo de grap “hij is wel twee keer wereldkampioen, maar kan nog geen baard laten staan”. Max Verstappen geeft zijn moeder de schuld voor zijn baardgroei. De twee mannen hebben hun humor nog duidelijk niet verloren.

De tweede wereldtitel van Max Verstappen

In gesprek met Sky Sports wordt er aan de Nederlander gevraagd wat het betekend om twee keer wereldkampioen te zijn. Max Verstappen geeft aan dat dit jaar speciaal is. Hij heeft natuurlijk enorm veel races dit jaar gewonnen en hij hoopt dat die het volgend jaar nog één keer kan doen. Als team zijnde groeien ze en worden ze alleen maar sterker. Max Verstappen geniet dus zeker van dit jaar, maar wilt volgend jaar hetzelfde bereiken.

Daniel Ricciardo komt op een paard het circuit op

Vele Formule 1-fans weten dat Ricciardo een groot fan is van Amerika. Nu de race in Texas is, komt hij helemaal in stijl aan op het circuit. Bovenop een paard komt de Australiër het terrein op. Als een cowboy verkleed voelt die zich helemaal thuis. Ook zijn baard, waar Max Verstappen hem belachelijk om maakt, is helemaal in de stijl van Texas. Het is jammer dat we zulke beelden volgend seizoen niet meer gaan zien. Daniel Ricciardo zijn contract wordt namelijk niet verlengd en hij heeft laten weten ook geen stoeltje te hebben voor volgend jaar. De beelden tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn altijd om te lachen. De harde waarheid is dus dat we de Australiër volgend jaar niet terug zien in de Formule 1.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!