Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Marlijn Weerdenburg buiten adem na spannend trucje

De blondine Marlijn Weerdenburg daagt haar man uit om een sessie te gaan planken. Om het nog moeilijker te maken doen ze tijdens het planken ook nog handjeklap. Dus dit is een super nette prestatie van de 39-jarige actrice. Echter is de blondine na een halve minuut wel helemaal uitgeput en moet ze hijgen als een paard. Het is in ieder geval veel respect waard dat ze deze oefening aangaat tegen haar man. En ook nog op de harde ondergrond van haar woonkamer. Marlijn is de afgelopen tijd heel veel met sporten bezig. Naast deze thuisoefening vindt Marlijn crossfit, yoga, pilates en wandelen leuk om te doen. Ze plaatst regelmatig foto’s van zichzelf tijdens wandelingen op het prachtige Nederlandse platteland en moedigt haar volgers aan om naar buiten te gaan en van de natuur te genieten.

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Multitalent Marlijn is een enorm trotse moeder!

Marlijn Weerdenburg is een populaire Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres die bekend staat om haar werk in de entertainmentindustrie. Naast haar professionele prestaties is Marlijn ook een trotse moeder van haar zoontje, wiens komst haar enorm veel vreugde en geluk heeft gebracht. In 2020 werd Marlijn voor het eerst moeder toen ze beviel van haar zoon. Sindsdien deelt de actrice schattige foto’s en updates, zoals onderstaande foto, over haar zoon op sociale media, waardoor haar fans een kijkje kunnen nemen in haar leven als moeder.

Marlijn Weerdenburg is openhartig over moederschap

In een interview met LINDA tijdschrift, vertelde Marlijn hoe moeder worden haar leven heeft veranderd en hoeveel ze van haar zoon houdt. “Ik ben helemaal verliefd op mijn zoon”, zei Marlijn in het interview. “Het is een onbeschrijfelijk gevoel, en ik heb nooit geweten dat ik zoveel van iemand kon houden. Hij heeft mijn leven compleet veranderd en ik ben dankbaar voor elk moment dat ik met hem mag doorbrengen.”

Marlijn zingt het nummer ‘Samen’ bij tv-zender MAX

“Samen” is een lied dat de knappe actrice zelf schreef, geïnspireerd door de liefde en steun die ze kreeg van haar partner en familie in een moeilijke periode in haar leven. Het nummer is een ontroerend eerbetoon aan de kracht van menselijke verbondenheid en het belang om er voor elkaar te zijn. Het optreden van Marlijn op Tijd Voor Max was oprecht en emotioneel en haar krachtige zang brengt bij haar volgers tot tranen toe. Ze werd begeleid door een volledig pianist en een gitarist, dat bijdroeg aan de grootsheid en schoonheid van de uitvoering. Na haar optreden kreeg Marlijn veel lof voor haar zangvaardigheid en de emotionele impact van het lied. Veel volgers merkten op hoe ontroerd ze waren door het optreden. Ze vertelden hoeveel ze zich konden vinden in de boodschap van het nummer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!