Video: Marlijn Weerdenburg gooit haar achterzijde de lucht in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg heeft weer wat leuks bedacht voor haar volgers. De knappe blondine gooit zomaar haar achterzijde in de strijd.

Ook Marlijn Weerdenburg blijft aan zichzelf werken

De knappe presentatrice heeft weer wat leuks bedacht voor haar fans. Ze doet namelijk haar uiterste best om in topvorm te blijven. Ze is natuurlijk al een prachtige dame, maar aan jezelf werken is nooit verkeerd. Ook is het voor haar werk wel handig, want Marlijn wil nog gewoon mooi overkomen op televisie. Dus een klein beetje aan haar eigen conditie werken door een beetje te sporten is natuurlijk een goed idee. Marlijn heeft alleen niet zo veel zin om dat helemaal in haar eentje te doen. Maar daar heeft ze iets op bedacht. Ze filmt zichzelf tijdens het sporten. Zo doet ze het samen met al haar volgers. Die kunnen dan meegenieten hoe Marlijn de oefeningen doet en Marlijn heeft een stok achter de deur om ook daadwerkelijk de oefeningen te doen. Het is zo een win-win situatie. Marlijn begint natuurlijk met een bijzondere oefening. Kijk maar mee.

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Achterzijde Marlijn Weerdenburg gaat op en neer op spannende video

Van haar oefeningen deelt Marlijn spannende video’s. Als je nu hetzelfde sportschema aan wilt hangen van Marlijn, dan kan dat. Je weet dankzij haar video’s nu precies welke oefeningen ze doet. Marlijn gooit tijdens het sporten haar achterzijde wel erg veel in de strijd. En dat is toch wel een bijzonder zicht. Marlijn weet met haar prachtige kadetjes haar volgers helemaal in te palmen. Die doen straks alles wat ze vraagt, omdat ze zo gehypnotiseerd zijn door haar aantrekkelijke vormen. Marlijn vindt het niet zo erg om deze kant van zichzelf te laten zien. Ze ziet er ook goed uit, dus dan maakt de rest niet zo heel veel meer uit. De knappe blondine weet haar volgers wel helemaal wild te maken met haar video’s.

Marlijn Weerdenburg doet goed haar best in sportschool

De knappe blondine doet haar uiterste best om er iets moois van te maken op video. Ze weet in ieder geval de oefeningen die je ziet erg goed uit te voeren. Nog even en Marlijn kan wel haar eigen sport video’s gaan maken. Dat zou ergens natuurlijk wel mooi zijn, sport instructies krijgen van deze prachtige presentatrice. Ze zou het ongetwijfeld kunnen, maar of Marlijn er zelf op zit te wachten is maar de vraag. Ze weet met haar video’s anderen in ieder geval te motiveren om ook hun uiterste best te doen in de sportschool. En dat is natuurlijk ook al een hele mooie prestatie. Marlijn wordt elke dag een stukje sterker. Voor je het weet ziet de blonde presentatrice er uit als een supermodel. En dat zou natuurlijk voor zowel Marlijn als haar volgers erg leuk zijn. de foto’s die Marlijn dan zou posten zouden erg goed ontvangen worden. Niet dat haar volgers nu wat te klagen hebben, want Marlijn ziet er werkelijk waar bijzonder verleidelijk uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!