Video: Marijn Kuipers scheurt bijna uit strakke sportlegging tijdens diepe squats

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie blondine Marijn Kuipers krijgt het voor elkaar om bijna uit haar legging te scheuren tijdens een intensieve work-out.

Marijn Kuipers heeft een ontzettend mooi figuur. Dat valt niet meer te ontkennen. De leuke blondine weet met haar foto’s altijd haar fans weer te betoveren. Maar zo’n figuur krijg je natuurlijk niet vanzelf. Daar zal je hard aan moeten werken. En dat doet de influencer dan ook wel. Ze is vaak in de sportschool te vinden om ervoor te zorgen dat ze haar figuur in orde houdt. En in de sportschool waagt Marijn zich aan de meest intensieve oefeningen. En dan lijkt er soms wel eens wat mis te gaan. Net zoals op deze video, waarop je bijna verwacht dat Marijn uit haar ontzettend strakke legging gaat scheuren. Gelukkig gaat het goed, maar het beeld is natuurlijk wel erg fijn om te zien zo.

Marijn Kuipers is flink indrukwekkend bezig

De mooie blondine laat op de video pas echt zien waar ze toe in staat is en dat is alleen maar indrukwekkend te noemen. De mooie blondine weet meer te tillen in haar eentje dan menig man zou kunnen. Ze bewijst daarmee maar weer dat ze niet alleen een dame is met een mooi figuur, maar dat er ook meer achter haar schuilgaat. De leuke influencer laat aan al haar volgers zien wat ze doet om al die mooie foto’s voor hen te kunnen maken. Als je nog geen bewondering had voor Marijn Kuipers, dan heb je het na het zien van de video absoluut wel gekregen.

Marijn Kuipers vermaakt volgers graag met mooie foto’s

De leuke blondine weet haar volgers keer op keer te vermaken met de meest mooie foto’s. Marijn heeft verschillende soorten foto’s waarmee ze haar fans tevreden houdt. Zo plaatst ze regelmatig leuke kiekjes van haar werk en vakanties. Die zijn vooral erg spontaan. Ze laten Marijn zien op haar leukst, met een grote glimlach en vaak omringd door leuke collega’s of vrienden. Dan heb je natuurlijk ook nog de foto’s van Marijn haar mooie outfits. Dan heeft de blondine waarschijnlijk weer wat nieuws gekocht en dan wil ze toch even stiekem de mening horen van haar volgers om te kijken of het haar wel staat. En als laatste zijn er natuurlijk de zeer bijzondere kiekjes van de influencer, die ze plaatst om haar volgers een beetje te entertainen. Dan heeft Marijn haar meest strakke, doorschijnende of minuscule pakjes en outfits aangetrokken.

Marijn Kuipers blijft een van de mooiste dames van Nederland

Met al haar bijzondere foto’s weet Marijn nog altijd haar positie als een van de mooiste vrouwen van Nederland te behouden. Ze houdt fans geïnteresseerd met haar fijne kiekjes. Haar pakjes en outfits zorgen ervoor dat ze altijd het beste van zichzelf laat zien. Daarnaast kan Marijn een blik opzetten waar je als volger alleen maar van smult. Al in al dus een dame waar je absoluut veel van kan genieten. En dat is natuurlijk mooi, want Marijn is nog lang niet van plan te stoppen met het plaatsen van mooie foto’s.

Meer zien van Marijn Kuipers kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Marijn Kuipers, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...