Home Nieuws Video: Marijn Kuipers hangt ondersteboven in tuigje en vangt flinke klap op...

Video: Marijn Kuipers hangt ondersteboven in tuigje en vangt flinke klap op met haar befaamde achterzijde

Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet en het is er wel weer eentje die flink de aandacht pakt van haar volgers. Kijk maar even mee!

De mooie blondine is altijd wel in de sportschool te vinden. En het is daar dat ze de meest mooie video’s en foto’s maakt voor haar fans. Alleen soms gaat dat niet even goed. Dat zie je wel weer in de video die ze onlangs met haar fans deelde. Daarin valt Marijn van hoog uit de ringen. Dat moet pijn gedaan hebben. Het voordeel is dat je nu wel de meest flauwe openingszin aller tijden tegen Marijn kan gebruiken: “Deed het pijn toen je uit de hemel viel.” Gelukkig gaat het goed met Marijn. Haar befaamde achterzijde ving het grootste deel van de klap op en die kan wel een stootje hebben. Bekijk de video hier!

Marijn Kuipers houdt altijd haar volgers tevreden

De prachtige Marijn Kuipers houdt haar volgers altijd tevreden met geweldige content. Ze deelt leuke foto’s en filmpjes van haar leven, waarin ze haar beste kant laat zien. Zelfs als het niet altijd even goed gaat, bijvoorbeeld met een val uit de ringen, weet ze nog een leuke video ervan te maken. De mooie blondine deelt graag van alles met haar volgers. Dat vinden ze overigens wel erg leuk. Alle fans van Marijn zijn haar ontzettend dankbaar voor de content. Marijn is niet bang om meer van zichzelf te laten zien. Ze draagt vaak outfits die haar vormen benadrukken, en soms zelfs een beetje onbedekt laten. Maar dat vindt ze helemaal niet erg, ze schaamt zich absoluut niet voor haar uiterlijk.

Hangt er liefde in de lucht voor Marijn Kuipers?

Na een relatie met shorttracker Dylan Hoogerwerf, lijkt Marijn nu vrijgezel te zijn. Er zijn geruchten over een mogelijke relatie met Don de Jong, maar daarover is nog geen duidelijkheid. Als man kan je dus volledig je poging wagen bij de avontuurlijke blondine. Houdt er wel rekening mee dat Marijn iemand is die vol gas ergens inspringt. Je kan dus beter niet proberen Marijn te charmeren als je zelf niet net zo levendig bent als de blondine. Dat wordt namelijk een rampenplan.

De sportieve avonturen van Marijn Kuipers

Zoals je op het filmpje al kon zien, Marijn deelt graag beelden van haar tijd in de sportschool. Ze laat haar fans zien hoe ze sport en geniet van haar yoga-sessies. Haar korte sportkleding laat niet veel aan de verbeelding over, maar haar fans klagen zeker niet! Met al die mooie outfits krijg je absoluut veel van Marijn te zien. En dat is natuurlijk wel erg fijn als fan van de mooie blondine. Dan wil je eigenlijk nooit verlegen zitten om content. Met haar fijne video’s weet Marijn haar volgers wel weer flink te verbazen. Maar het zijn altijd goede verrassingen gelukkig. Marijn Kuipers weet wat haar fans willen zien en is ook zeker niet de moeilijkste om dat voor elkaar te krijgen. Met haar mooie looks weet Marijn al haar fans te betoveren.

Meer zien van Marijn Kuipers kan op Instagram

Als je nou nog meer van Marijn Kuipers wilt zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes.

Mobiele versie afsluiten