Video: Marieke Elsinga trekt haar shirt uit en zwaait ermee in studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga gaat helemaal los in de studio van Q-Music. De brunette trekt haar shirt uit en gaat er wild mee rond zwaaien!

Marieke Elsinga danst wild in het rond zonder shirt

Radiopresentatrice Marieke Elsinga voelt zich ontzettend thuis achter haar bureau en knopjes bij de studio van Q-Music. Het is natuurlijk heel fijn zichzelf zo op haar gemak voelt bij haar werk, maar ze gaat nu nog een stapje verder. Het lijkt er sterk op dat Marieke zich na al die jaren niet langer kon inhouden en niet meer op haar stoel wou blijven zitten met warme kleding. Het warme weer werd namelijk aangekondigd bij het radiostation, en dat is een teken voor Marieke om helemaal los te gaan. De brunette trekt haar shirt uit en gaat ermee boven haar hoofd dansen. Marieke zet zelfs haar grote zonnebril op, alsof ze al op een festival staat los te gaan met haar shirtje uit. Op deze manier blijft Marieke een paar keer rondstampen en zo maakt ze iedereen blij. Dat kan ook niet anders door Marieke haar goede outfitje om in te dansen. De brunette haar strakke spijkerbroek en nog strakkere hemdje laten iedereen weer doen verassen wat voor een goed ze wel niet heeft.
Marieke Elsinga proost er op los met vriendinnen

Het mag dan wel weekend zijn voor Marieke Elsinga, ze blijft toch met Q-music bezig tijdens haar vrije tijd. Het is natuurlijk ook niet gek dat Marieke vriendinnen en vrienden voor het leven heeft gemaakt bij het radiostation. De brunette heeft haar hele carrière mede aan Q-music te danken en ze lijkt het ook ontzettend goed te vinden met haar collega’s. Zo heeft Marieke natuurlijk haar eigen ochtendshow met Mattie, waarvan vele dachten dat hij ook de vriend van Marieke was. Niks is minder waar, want Marieke heeft een kind gekregen met een andere man dan Mattie, die al enige tijd haar vriend is. Nu is Marieke ook erg goed met Annemarie Rozing, de vrouw die het nieuws presenteert van Q-Music. Daarbij is ook de vriendin van Annemarie aangesloten genaamd Laura van Beest. De drie dames zijn lekker aan het genieten van het mooie weer met een bubbeltje en lekkere hapjes.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga gaat klaarliggen voor behandeling om nóg hariger te worden 

Marieke Elsinga pakt oude hobby weer op

Waarschijnlijk heeft Marieke Elsinga, nu ze een kindje heeft, een nog veel drukker leven dan ze oorspronkelijk al had. Dat betekent dat er weinig ruimte is voor hobby’s, maar gelukkig heeft Marieke ook hier een gaatje voor gevonden. Zo vindt Marieke schilderen stiekem ontzettend leuk om te doen. Tijdens een uitzending van Q-Music laat Marieke drie exemplaren zien die ze heeft geschilderd. Alle drie zien er best mooi uit en Marieke heeft het toch knap gedaan. De laatste die de brunette laat zien is een berglandschap, maar Mattie dacht eerder aan een lasagne. Dat is een kleine tegenvaller voor Marieke, maar ze gaat haar hobby vast niet zomaar opgeven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Youtuber Kalvijn kijkt toe terwijl schaarsgeklede Nina Warink alles onder spettert (foto!)

De mooie influencer Nina Warink laat weer een kant van zichzelf zien die je niet vaak ziet. Ze spettert alles helemaal onder. 

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.