Video: Marieke Elsinga gaat klaarliggen voor behandeling om nóg hariger te worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga doet ons wel vaker twee keer kijken, maar dit keer trekt ze wel op een hele bijzondere manier onze aandacht.

Met haar heerlijke charme en gezonde dosis energie beleeft Marieke Elsinga wel vaker de gekste avonturen. Met als kers op de taart: we mogen allemaal meegenieten via haar radio show en social media! Haar heerlijke fratsen wil je namelijk echt niet missen. Het is dan ook niet ongewoon dat Marieke haar volgers lichtelijk versteld doet staan. Natuurlijk doet ze dat ook regelmatig met de heerlijkste plaatjes, maar dit keer kiest ze toch voor nét een andere methode. Al kunnen wij nog steeds niet wegkijken!

Marieke Elsinga showt volgers hoe ze lekker harig blijft

Marieke Elsinga deelt wel vaker kijkjes in haar leven. Hoe kan het ook anders? Als radiohost en presentatrice wandelt ze constant in de spotlight en verzamelt ze ook een grote hoeveelheid fans. En die willen natuurlijk allemaal weten wat de bloedhete brunette beleeft in haar dagelijks leven! Marieke twijfelt er gelukkig geen seconde aan haar volgers alles te laten zien. En ja, dan bedoelen we ook echt alles! Zo showde ze recent nog een filmpje van hoe ze haar beeldschone haren onderhoudt. En daar deed ze volgers toch redelijk mee versteld staan, want comfortabel ziet het er nou niet echt uit! Voor de kijkers met een zwakke maag: wees gewaarschuwd. Veel explicieter dan dit komt het namelijk niet!

De experimenten van Marieke Elsinga

Marieke duikt nog net niet onder het mes om haar weelderige lokken te behouden. De knappe presentatrice was al meerde keren openhartig over haar ervaring met haaruitval na haar zwangerschap. Zo deelde ze recent dat ze er ‘oprecht onzeker’ over is en haar haren ook niet meer los wil dragen. Vandaar ook de wanhopige zoektocht naar een oplossing. En die lijkt gevonden te zijn! In het onthullende filmpje laat ze zien hoe een machientje een behandeling tegen haaruitval in haar haarwortels injecteert. Marieke vertelt dat het helpt bij de doorbloeding in haar hoofdhuid. “In ongeveer in een kwartiertje tijd gaat ze m’n hele haar af. En dan schiet ze zo vitamine direct in de haarfollikels”, aldus Marieke. Wij zijn er alleen maar over te spreken. Alles wat de beeldschone presentatrice haar zelfvertrouwen teruggeeft kan alleen maar goed zijn, toch?

Marieke Elsinga trekt alle aandacht met piepklein pakje in opvallende kleur

Gelukkig lijkt Marieke Elsinga de afgelopen tijd niet alleen maar met haar-stress te kampen. Het zou natuurlijk zonde zijn als de energieke presentatrice het festivalseizoen zou moeten missen! Marieke lijkt dat ook te denken. Zo verscheen ze recent nog in een heerlijk setje op het Best Kept Secret festival. En met tropische temperaturen en al dat wilde dansen moest er natuurlijk luchtig gekleed worden. Zo verwende ze fans met een heerlijk kiekje in een oprecht piepklein pakje. Het zomerse setje was compleet met kort broekje en ook de knoopjes van haar bovenstukje kreeg ze maar nét dicht. Grote zonnebril en oogverblindende glimlach erbij en Marieke was klaar om te dansen. Haar volgers gingen in de reacties ook helemaal wild. Iedereen was natuurlijk zéér te spreken over het pittige setje. Anders wij wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!