Video: Marieke Elsinga laat ongewenste gluurder onder haar kleding kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga maakt het wel vaker heel spannend op camera, maar deze keer beleeft ze wel hele wilde avonturen! 

Van Marieke Elsinga zijn we onderhand wel wat gewend. De knappe presentatrice deelt wel vaker openhartige kijkjes achter de schermen en ook intieme plaatjes is ze zeker niet bang van. Ons hoor je absoluut niet klagen. Wie wil nou niet alles weten over het leven van Marieke? Ons kan het niet gedetailleerd genoeg worden! Vandaar dat we ook alleen maar kunnen juigen om dit setje heerlijke plaatjes. En zeker de eerste onthult dat Marieke grootse avonturen beleeft!

Marieke Elsinga tovert ongewenste gluurder uit haar topje

Jammer maar helaas moet Marieke Elsinga er deze zomer ook aan geloven. De beeldschone presentatrice heeft namelijk ongewenst bezoek in haar boezem gehad en was daar zeker niet over te spreken. In een onthullend plaatje op haar Instagram kan je zien dat ze haar tranen nog nét in weet te houden. En logisch ook. Wie zou het nou niet op een schreeuwen zetten als ze kriebelende beestjes in hun ondergoed hadden? Marieke vertelt namelijk lastig gevallen te zijn door vliegende mieren! En haar spannende kledingkeuze maakte dat probleem alleen maar erger. Marieke schittert namelijk in een gehaakt topje! En ja, dan vliegen die beestjes zó door je shirtje je ondergoed binnen. Gelukkig wist Marieke het brutale beestje het nog uit haar decoletté te vissen maar moest daarbij wel heel erg in haar goedgevulde topje graven. Marieke zal deze dag niet snel meer vergeten!

Marieke Elsinga schudt met haar heupen in opvallend pakje

Het was een goede dag voor fans van Marieke Elsinga. De knappe blondine verwende haar fans namelijk niet meet één, maar twee overheerlijke kijkjes achter de schermen! Zo deelde ze ook dit onthullende filmpje waarbij ze in haar achtertuin staat te dansen. En daar kiest ze voor wel héél bijzondere kledingkeuzes. In een piepklein broekje en opgeknoopte bloes schudt Marieke flink met haar heupen en lacht oogverblindend naar de camera. Wij kunnen onze glimlach ook niet inhouden. Al zou dat zeker ook iets te maken kunnen hebben met de opvallende kleurcombinatie! Marieke kiest namelijk voor een felgroen broekje en bijna neonroze topje, die ook nog eens opgeknoopt wordt zodat je van haar onbedekte buik kan genieten. Wat het bedoeling ook mag zijn, wij kunnen niet wegkijken van het heerlijke plaatje. Zeker als ze de muziek erbij aanzet en heerlijk begint te dansen kunnen wij ons geluk niet op!

Marieke Elsinga verleidt fans met strak kort jurkje

En als kers op de taart komen deze heerlijke kiekjes van Marieke Elsinga kort na een ander cadeautje. Zo plaatste Marieke recent ook al een werkelijk bloedheet plaatje van haar vakantie in Milaan. En daarbij trok ze een pittig kort jurkje aan! Als je daar haar verleidelijke pose en zwoele blik bij optelt… Nou, je kan meteen gaan watertanden. Marieke pronkt trots met haar heerlijke figuur in het bloedhete jurkje. Zo trok ze er hoge hakken bij aan om haar strakke benen eens mooi in het zonnetje te zetten en haar pikante pose naar haar barstende bovenkantje. Het kan bijna niet lekkerder worden dan dit! Fans zijn dus ook zéér te spreken over de vurige foto en dat geeft goede hoop voor meer. Marieke luistert natuurlijk altijd naar haar volgers. Wij kunnen niet wachten!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.