Video: Marieke Elsinga gooit benen de lucht in tijdens uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We wisten al dat Marieke Elsinga niet de meest verlegen radio DJ is. De flapuit gooit, als ze er lekker in zit, haar hele privéleven op straat als ze de kans krijgt. Ook praat ze tijdens de uitzending graag over wat ze precies aanheeft, en beschrijft ze haar outfit in detail voor de luisteraar. Onlangs gooide ze ineens haar benen op tafel om een punt te maken. Hoppa!

Marieke Elsinga krijgt het nu al heet onder de voeten

Haar voeten, helemaal open en bloot, showt ze met trots aan collega presentator Kai Merckx. Wel wat enthousiast van Marieke, want buiten is het niet warmer dan 8 graden, en voorlopig lijkt van lente-achtige temperaturen nog geen sprake. Maar Marieke is proactief. Je moet de lente niet afwachten, maar juist afdwingen, zegt ze zelf! De radiopresentratice lijkt helemaal klaar voor de zon. Want niet alleen blote voeten in hakken, maar die open blouse toont aan dat de radiopresentratice nu al uitkijkt naar de lente. Misschien is het haar plan om met deze hakken de winter uit de deur te trappen?

Marieke laat haar voeten spreken op foto in studio

De radiopresentratice blijkt met haar opvallende kleding een van de eerste zomertrends te willen starten. Maar speelt ze niet een beetje vals? De Q-music studio heeft ongetwijfeld een goede verwarming. Bovendien is Marieke altijd zó druk in de weer dat je het er als luisteraar soms al warm van krijgt. Is deze luchtige outfit stiekem gewoon méér dan een poging om indruk te maken op haar gasten? Of denkt Marieke: je kan maar beter goed voorbereid zijn. Want de lente komt ongewtijfeld een keertje onze kant op. Spijt lijkt ze in ieder geval niet te hebben van haar outfit voor deze tijd van het jaar. De foto’s spreken voor zich.

Marieke Elsinga is altijd enthousiast bij Qmusic

Marieke is blijkbaar heel wat gewend. Op haar Twitter posts later op de dag lijkt ze beide voeten nog te hebben en gelukkig is ze buiten niet bevroren. We weten niet hoe deze powervrouw het doet, maar ze lijkt gewoon nooit af te koelen. Misschien is het haar ongetemde enthousiasme, of ze laat gewoon niks merken van eventuele klappertanden. Leuk trouwens, die blote voeten, maar voor wie naar de radio luistert misschien niet de meest urgente issue. Bovendien is het plaatsen van je blote voeten op tafel voor de meeste mensen misschien wat te veel van het goede. Gelukkig gaat het om een radiouitzending en hoeven de mensen die niet van dit soort beelden houden niet te kijken!

Marieke presenteert voorlopig nog met Kai in plaats van Mattie Valk

Gelukkig ging ze met collega Kai Mercks gauw weer verder met de orde van de winterse dag. Die leek overigens wel blij verrast door Marieke’s lente-look en warmte. Voorlopig kan hij trouwens nog genieten van al Marieke’s warmte. Vaste collega Mattie’s schoonvader is namelijk recentelijk overleden. Om die reden zit voorlopig Kai, nog wel met een trui aan, naast Marieke. Zouden ze het stiekem samen zo warm krijgen? Mattie leek een goede match, maar bij hem bleef de radiopresentratice nog wel warm aangekleed. Inmiddels heeft ze al een flinke tijd een relatie met haar Sander, maar toch wil de brunette graag indruk maken op nieuwkomer Kai…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?