Foto: Feestbeest Marieke Elsinga zet volgers voor onmogelijke keuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga confronteert haar fans met een duivels dilemma: welke van deze twee beeldschone Mariekes zou jij op een feestje tegen het lijf willen lopen?

Marieke Elsinga heeft wel weer zin in een feestje. Zo plaatst ze twee mooie foto’s op Instagram van verschillende jurken die ze in de kast heeft hangen. Ze staat te trappelen om ze weer een keer te kunnen gebruiken. De presentatrice schrijft erbij: ”Zin wel alweer in een feestje hoor”. Nou Marieke, nog even wachten, want binnenkort mag het weer. Alles gaat weer open.

Dat Marieke Elsinga weer zin heeft in een feestje, mag duidelijk zijn. Dat zet ze onder haar Instagram post. Ze laat haar volgers kiezen door twee foto’s te laten zien. De volgers mogen zeggen welke ze het mooist vinden. Waar gaat hun voorkeur naar uit?

Marieke Elsinga op haar mooist: linker of rechter foto?

Marieke zet hiermee haar volgers voor een moeilijke keuze. Links of rechts? Beide foto’s zijn schitterend, maar haar volgers lijken het wel te weten. ”Beide prachtig, maar links toch echt wel!”, ”Links is wel heel erg mooi hoor”, ”Links kan regelrecht uit Hollywood film komen!”. Duidelijk is dus dat de voorkeur van haar volgers uitgaat naar de linker foto. Marieke krijgt ook nog andere leuke reacties; ”Classy, stunning, beautiful, whatever” en ”Zoals Fred zei: Ze hangen lekker in het netje”. Mocht Marieke Elsinga de komende tijd voor haar kledingkast staan en zich afvragen welke jurk ze aan moet trekken voor haar volgende feestje, dan heeft ze nu haar antwoord.

Marieke heeft wel zin in een feestje

Marieke schrijft dus erbij dat ze weer wel eens een feestje kan gebruiken. Grote kans dat dit binnenkort weer kan, aangezien er weer versoepelingen op komst zijn. We mogen weer gaan stappen na de lange lockdown die geen einde leek te hebben. Clubs en bars gaan weer open tot middernacht. Dus iedereen kan weer gaan feesten, zo ook Marieke.

Marieke nam ons een beetje mee in haar bezigheden in de lockdown op haar Instagram. Zo is ze veel gaan sporten, ”Sporten. Ik heb niet áltijd zin om te gaan, maar ben wel áltijd blij als ik gegaan ben”. Ook sprak ze een spotje in voor de dierenbescherming, was ze aan het dansen met vriendinnen en ging ze zwemmen in het meer. Klinkt niet eens als zo’n slechte lockdown.

Marieke heeft nog iets te vieren na Gouden Radioring

Marieke is niet te stoppen. Met haar radioshow op Q music en verschillende optredens als presentatrice bij RTL is ze niet meer te missen in de tv en radio wereld. De meeste tijd is ze kwijt aan het maken van radio samen met haar collega Mattie Valk. Marieke en Mattie wonnen onlangs nog de Gouden Radioring, waar ze beiden dolblij mee waren, en terecht. Omdat de sluitingstijden toentertijd vanwege het coronavirus nog niet heel ruim waren, heeft Marieke Elsinga dus sowieso nog een feestje om in te halen. Die gaat de komende tijd helemaal los!

Ook in het liefdesleven is ze blij met haar vriend Sander. Ze heeft Sander via een datingapp leren kennen en sindsdien zijn ze dolgelukkig met elkaar. De twee hebben zelfs besloten om te gaan samenwonen. Kortom, Marieke gaat hartstikke lekker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'