Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Marieke Elsinga verwent haar gulzige poesje

De knappe radio dj en presentatrice Marieke Elsinga heeft weer een hele lieve foto van zichzelf online gezet. Marieke is behalve een woest aantrekkelijke vrouw, ook nog een dame met een ontzettend lief karakter. en dat zie je wel in de momenten dat de brunette met haar poesje aan het spelen is. En dan bedoelen we helaas gewoon haar kat. Het beestje kan geen genoeg krijgen van al die aandacht en laat zich heerlijk verwennen door Marieke. Gelijk heeft ze. Mens of dier, wie wil nou niet vertroeteld worden door Marieke? Jammer genoeg heeft het beestje voorrang op de grote mensen en is Marieke haar eerst even goed aan het verwennen.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga showt figuur in strakke sportlegging

Marieke Elsinga en haar poes, een moeilijke relatie

De poes van Marieke Elsinga lijkt op de meeste foto’s en video’s een beetje chagrijnig of boos te zijn. Meestal richting Marieke. Hoewel de presentatrice al meerdere keren heeft gezegd dat haar poes hartstikke lief is, zeggen de foto’s en filmpjes heel iets anders vaak. Als de poes van Marieke al stil wil zitten voor op een foto, dan kijkt ze meestal super chagrijnig. En anders loopt ze gewoon tijdens het maken van een foto weg van Marieke. Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat Marieke en haar poes continu ruzie hebben. Gelukkig blijkt het in het dagelijks leven niet zo te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De poes van Marieke Elsinga niet de enige met jeuk

De poes van Marieke Elsinga is niet de enige die graag gekriebeld wil worden tegen de jeuk. Marieke zelf heeft daar ook wel pap van gegeten. De knappe brunette heeft nog steeds heel erg last van jeuk. Welke ingreep ze precies nu heeft laten doen en of ze al een diagnose heeft, is wat minder bekend, maar de jeuk is in ieder geval aan het einde van haar zwangerschap begonnen. Marieke vindt het verschrikkelijk, wat natuurlijk te begrijpen valt. Haar dokter zei dat het snel weer weg zou trekken na de bevalling. Nu, 3 maanden verder, heeft ze er nog steeds veel last van. Met een ingezwachteld been laat ze zien dat ze er in ieder geval iets aan heeft gedaan. Hopelijk helpt het Marieke een jeukvrij jaar te hebben.

Marieke Elsinga snel weer bij QMusic te luisteren

Ondanks haar heftige jeuk is Marieke wel van plan om in Februari weer terug te keren bij radiozender QMusic. Daar is ze een aantal maanden nu uit de running geweest vanwege haar zwangerschapsverlof. Maar ze kan niet wachten om weer terug te gaan. Marieke is dol op haar baan, haar knotsgekke collega’s en natuurlijk alle luisteraars die haar door dik en dun steunen. Nog even geduld dus en dan kan je weer dagelijks genieten van de uitspattingen van Marieke Elsinga op de radio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!