Foto: Totaal uitgewoonde Marieke Elsinga duikt haar bedje in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is sinds de geboorte van haar kind constant moe. Ze duikt nu ook vroeg het bedje in.

Een tijdje terug is Marieke Elsinga bevallen van haar eerste kind. Ze komt er nu zelf achter hoe zwaar het is om een kind te hebben. Waar ze normaal tot lekker laat op kon blijven is ze nu om half 10 al helemaal kapot. Hoe moe Marieke er ook uitziet, ze blijft mooi!

Marieke Elsinga kijkt met kleine oogjes in de spiegel

Vele vrouwen en mannen herkennen wat Marieke Elsinga nu beleeft. Kinderen zijn enorm vermoeiend en daar komt Marieke nu zelf ook achter. De knappe radiopresentatrice is gelukkig wel gewend om weinig slaap te krijgen. Ze heeft een lange tijd de Q-Music ochtendshow gedaan waardoor ze altijd vroeg moest opstaan. Toch lijkt het er nu op dat een kind toch wel een stukje zwaarder is dan elke ochtend vroeg op staan voor de ochtendshow. Met kleine oogjes kijkt ze om half 10 in de spiegel. Ze laat weten dat ze moe is, maar ook dat het erbij hoort. Ondanks dat ze er zo moe uitziet, ziet Marieke Elsinga er nog steeds geweldig uit.

Marieke Elsinga laat haar volgers raden wat er op deze foto gebeurd

Marieke Elsinga heeft een foto van zichzelf gedeeld op Instagram. Op deze foto is ze aan het bellen terwijl ze gefocust om zich heen kijkt. Ze vraagt nu aan haar volgers om te raden wat er precies op deze foto gebeurd. Haar volgers doen hier maar al te graag aan mee en de reacties mogen er zeker zijn. De volger wiens reactie het meeste is geliket zegt “Okay Mat, focus! Wat zie je om je heen”? Met Mat wordt natuurlijk Mattie Valk bedoeld waar Marieke Elsinga de ochtendshow mee deed. Zo zijn er nog vele andere reacties die de volgers van Marieke geweldig vinden. Heb je even niks te doen en wil je even lachen, ga naar de reacties bij het onderstaande bericht.

Marieke Elsinga deelt prachtig plaatje met haar twee kinderen

Marieke Elsinga is net bevallen van haar eerste kind, maar toch heeft ze twee kinderen thuis. Haar kat Kiki is net een tweede kind voor de knappe radiopresentatrice. Op dit heerlijke plaatje had haar kind, Jip, zijn volledige voeding uitgespuugd. Dit deed hij lekker over Marieke heen. Ze heeft schone kleding aan moeten doen bij Jip, maar ook bij haar zelf. De knappe brunette zat zelf ook helemaal onder de uitgespuugde voeding van Jip. Ze laat weten even een foto te maken met alle kinderen bij de kerstboom. In een strakke legging ziet Marieke Elsinga er weer goed uit. Tijd voor een heerlijke kerst!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.