Video: Maan de Steenwinkel showt verleidelijke moves in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is bezig een nieuw dansje voor te bereiden. En dat doet ze in een ontzettend strak topje. 

De bloedmooie zangeres Maan de Steenwinkel is een van de grootste hoogtepunten van de Nederlandse muziekwereld. De verleidelijke dame weet precies de juiste noot te raken. Ze is een perfecte combinatie van catchy tunes, aanstekelijke teksten, een prachtig uiterlijk en verleidelijke danspasjes. En daarom is Maan ook zo ongelooflijk populair. Maar dat wordt je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je wel een beetje je best voor doen. Dus is Maan continu aan het oefenen met haar danspasjes om te zorgen dat ze de leukste moves laat zien op het podium. Gelukkig deelt ze haar oefenmomentjes ook op Instagram, zodat je een idee krijgt van wat de prachtige zangeres allemaal aan het doen is.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt spannende foto van doorschijnend topje
Maan deelt haar geheime nieuwe danspasjes in video

De knappe zangeres zet een wel heel erg bijzondere video online. Daarin zie je hoe Maan haar meest bijzondere danspasjes oefent met een groep danseressen om haar heen. Het zijn blijkbaar de bewegingen voor Maan haar nieuwste clip. Maar voor welk nummer zegt ze nog even niet. Maan is in ieder geval flink aan het oefenen om te zorgen dat haar publiek de best mogelijke ervaring heeft. Ook deelt ze haar moves alvast op Instagram, zodat de mensen thuis ook een beetje kunnen oefenen. Al Maan haar danspasjes gaan viral nadat ze weer een nieuwe clip heeft gemaakt, dus zo kunnen de mensen alvast een beetje gewend raken aan de nieuwe dansroutine.

Maan heeft nieuwe fleurige podium outfit

Behalve haar wilde danspasjes deelt Maan maar ook al te graag haar nieuwe outfits met haar volgers. Bij elk optreden draagt Maan wel iets nieuws en dan kan ze ook niet wachten om die pakjes aan de mensen te kunnen laten zien. Maar niet al Maan haar pakjes zijn strakke broekjes en topjes. Voor de meer intiemere nummers kiest Maan toch een meer romantische outfit. Maan ziet er zeker niet minder knap uit in een outfit zoals deze, dan in een strak pakje. Het is alleen weer even wennen, aangezien ze daar zoveel meer van post.

Bloemen look compleet met typische Maan-zonnebril

De look van Maan is natuurlijk niet compleet zonder een van haar typische zonnebrillen. Maan draagt altijd gekleurde, vooral rode, zonnebrillen bij haar kleding. En die doen de knappe zangeres nog meer opvallen. Met haar typische zonnebril en romantisch bloementopje bestormt Maan het podium.

Maan gaat old school met nieuwe foto

Behalve romantische outfits heeft Maan ook kledingstukken in haar tour-kast liggen met een meer retro gevoel. Maan draagt een broekpak dat eruit ziet alsof het rechtstreeks uit de jaren 90 is gekomen. Net als in de jaren 90 is ook nu de kleding van Maan helemaal ondergestopt met patches en speldjes. Maan gaat zo maximaal voor de retro look. En eerlijk is eerlijk, ze kan het absoluut hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!