Video: Maan de Steenwinkel schaamt zich kapot na wilde nacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Maan de Steenwinkel is niet vies van een nachtelijk avontuurtje. Dit keer heeft de brunette het wel erg bont gemaakt want ze werd totaal verwilderd wakker. Maan’s haar zat alle kanten op. Wat zou de zangeres hebben uitgespookt?

Maan heeft wéér een wilde nacht gehad

Het is algemeen bekend dat Maan er graag écht goed voor gaat. Van een wijntje bij het eten tot flink wat Aperol Spritz drinken op vakantie: Maan de Steenwinkel deinst er in ieder geval niet voor terug. Nu lijkt het weer een erg gezellige avond te zijn geweest voor Maan, want de brunette is flink toegetakeld. Zou ze in de regen hebben gestaan? Of per ongeluk buiten in slaap zijn gevallen? Het raadsel is erg groot, maar één ding is zeker: Maan heeft een heftig nachtje gehad. De zangeres schrijft zelf bij de foto dat ze haar haartjes er gisteren best goed uit vond zien, maar dat het nu niet heel best is. Daarbij plaatst ze nog wel even een Beyonce nummer om een beetje zelfvertrouwen terug te krijgen. Ook tagt Maan haar kapper in Amsterdam in de hoop dat ze iets voor haar kunnen betekenen. Wellicht zou een wasbeurtje helpen?

Lees ook: Maan de Steenwinkel sabbelt aan vinger op smakelijke foto

Maan knipt haar kort

Een wasbeurtje heeft Maan’s kapsel zeker gehad, en dat is niet het enige wat de kappers van Maan met haar lokken hebben gedaan. Wellicht waren Maan haar haren zo kapot en in de war dat de kappers besloten alles er maar af te knippen en Maan’s haar ook nog eens te verven. Maan de Steenwinkel is al sinds The Voice of Holland een brunette met lange lokken. Deze look is zelfs een beetje Maan haar visitekaartje geworden, omdat iedereen haar zo herkende. Toch is Maan ondertussen uitgegroeid tot een hele grote Nederlandse zangeres. Dat betekend dat ze geen visitekaartje meer hoeft, want de stempel is allang gezet. Daarom besluit Maan het roer om te gooien en voor een kort en blonder kapsel te gaan. Eerlijk is eerlijk, het staat de zangeres erg goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan deelt before en after van transformatie

De laatste tijd was al subtiel te zien dat Maan de Steenwinkel haar look een beetje aan het veranderen was. Zo knipte de brunette haar haar al wat korter en nam Maan blonde highlights. Hierdoor kreeg Maan een echt zomer kapsel. Kort haar is tegenwoordig helemaal in dus Maan is lekker bezig om de trends te volgen. Op Maan haar Tiktok staat een filmpje van de before en after van het kappersbezoek. En dat is nog een behoorlijk verschil. Maan kijkt met paniekerige ogen in de spiegel als ze ziet dat de kapper de schaar erin zet. Zou ze gelijk spijt hebben? Vervolgens zien we dat Maan toch heeft doorgezet en allemaal gouden folies in haar haar heeft. En dan een dolblije blonde Maan. Dit bewijst maar weer dat Maan letterlijk alles kan hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fp_maan_moonie❤️ (@fp_maan_moonie)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.