Maan de Steenwinkel sabbelt aan vinger op smakelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel likt haar vingers af terwijl ze fantaseert over een spannende aankondiging…

Sommige mensen gaan nagelbijten van stress of ongeduld, maar Maan sabbelt aan haar eigen duim als ze overloopt van emoties! De zangeres is enorm enthousiast over een spannend nieuwtje, maar mag nog niet al te veel weggeven. Ze licht één tipje van de sluier op: het is om je vingers bij af te likken!

Maan de Steenwinkel kondigt nieuw liedje aan

Maan de Steenwinkel is weer lekker liedjes aan het maken, als we haar Instagram moeten geloven. Het is alweer een tijd geleden dat Maan een nieuwe song heeft uitgebracht en het wordt dan ook hoog tijd dat ze weer met een muzikaal wapenfeit in het nieuws komt. Via Instagram warmt ze haar volgers alvast een beetje op voor wat komen gaat. En dat doet ze volledig op haar eigen manier. Maan deelt namelijk een vrij pikante foto, waarop te zien is dat ze aan haar duim zuigt. Dat komt misschien een beetje kleuter-achtig over, maar ze bedoelt het anders. De zangeres schrijft er namelijk bij; “New song coming soon and its finger licking good“. Ze probeert hier natuurlijk de foto te verbinden met de tekst. Finger licking good, ook wel de slogan van fastfoodketen KFC. Maar Maan kondigt op deze manier dus aan dat er nieuwe muziek aankomt. Zit je klaar voor nieuwe muziek van deze beeldschone hitmachine?

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel draagt alleen een lakentje op slaapbank

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel gaat los op Magnum festival

Dat Maan de Steenwinkel een feestbeest is, mag inmiddels geen verrassing meer zijn. We zien de zangeres regelmatig via Instagram de leukste video’s en foto’s plaatsen van dat ze aan het feesten is. Zo ook nu weer. Maan deelt via Instagram allemaal video’s waarop ze te zien is op een besloten Magnum-feestje. Zo deelt de zangeres bijvoorbeeld een video waarin te zien is dat ze in één keer een drankje achterover gooit met daarin een romige substantie. Van Maan natuurlijk. Maar dit was niet zomaar een drankje, dit was namelijk Maan haar eigen drankje! Nu zou je denken, heeft Maan een eigen drankje? Nee, maar Magnum had deze avond voor Maan zelf een drankje gecreëerd. Via Instagram deelt Maan de ingrediënten; Vodka, Espresso en Kahlua. Klinkt als een lekker drankje! Ook deelt ze een video dat ze zelf aan het optreden is, op het festival zelf. De zangeres was dus niet alleen te gast bij het festival, ze mocht ook nog eens zelf optreden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.