Video: Maan de Steenwinkel geeft show in onbegrijpelijke outfit zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een nieuwe fotoshoot gedaan en daarvoor moest ze een wel heel erg bijzonder pakje dragen. Haar volgers smullen van de content. 

Knappe zangeres Maan de Steenwinkel draagt geen broek

De prachtige blondine weet inmiddels wel hoe ze haar volgers een showtje moet geven en dat doet ze dan ook graag. Maan deinst niet terug voor strakke en bijzondere pakjes. Dat merk je ook weer tijdens deze modeshow, waarbij Maan een ongelooflijk mooi pakje heeft aangetrokken. De prachtige zangeres hoopt met haar broekloze pakje al haar fans een fijne dag te kunnen bezorgen. En dat lukt eigenlijk best aardig. De heerlijke blondine laat zichzelf echt wel weer van haar beste kant zien op deze manier.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel zwiert en zwaait met haar achterwerk in gevaarlijk kort rokje

Maan de Steenwinkel loopt bijzondere show mee in strak pakje

De bijzonder knappe zangeres loopt de modeshow mee in een wel erg interessant pakje. Er zit geen broekje bij, maar de onderkant van het pakje waait wel de hele tijd alle kanten op. En daardoor kan je bijna net iets te veel van Maan de Steenwinkel zien. Maar de zangeres weet het pakje onder controle te houden. Zo weet ze er toch nog een mooie show van te maken. De aantrekkelijke blondine heeft met haar modeshow optreden er ook weer voor gezorgd dat ze haar fans een aantal ontzettend leuke foto’s en filmpjes kan laten zien. Voor iedereen is het dus een ongelooflijke win.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel laat ondergoed zien tijdens optreden Zwarte Cross

Maan de Steenwinkel maakt nog even verleidelijke foto’s

Natuurlijk moet er behalve de live show ook nog even een fotosessie komen. De knappe zangeres vindt dat helemaal niet erg. Ze is inmiddels weg goed in het poseren voor beeld. Al die spannende albumcovers die ze moest maken hebben daar wel voor gezorgd. Daarbij heeft Maan op deze manier een mooi aandenken aan een leuke dag en heeft ze weer iets om haar volgers te kunnen laten zien. De knappe zangeres weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant kan laten zien en probeert dan ook vol te verleiden. Haar blik zegt in ieder geval genoeg. De foto’s zijn vast ontzettend mooi geworden.

Maan de Steenwinkel geeft verleidelijk voorproefje van pakje

De knappe zangeres geeft haar volgers nog even een heerlijk voorproefje op alle foto’s die er gemaakt zijn. Dromerig kijkt ze naar de muur vol foto’s en denkt ze alvast na over haar eigen verleidelijke foto die net gemaakt is. Stiekem neemt de fotograaf nog een kiekje. En Maan deelt die met al haar volgers. Na dat ene kiekje is het ook wel echt klaar. Maan schrikt de fotograaf af met een bijzondere pose en daarmee was de shoot klaar. Maan is zelf zeer tevreden over de show. “Doe elke dag iets wat je spannend vindt” luidt het oordeel van de knappe zangeres. En dat is natuurlijk wel een mooie les om uit dit hele avontuur te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?